Phoby Posted May 17, 2015 Report Share Posted May 17, 2015 Nema sprskih timova nekih liga i to nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Mislim da je za sada prerano o tome pričati, a i videćemo kako će se igra "primiti" među našima. Deluje za sada da nema baš previše igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Ma jako tesko kod nas. Tj. nece matore drtine koje bi i pisale na forumu, mozda hoce novi narastaji gejmera (14-16) koji nadam se nece pisati na forumu :D. Ja cu Laki odrzavati ovaj podforum aktivnim kad si nam vec otvorio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 Može Longli! Javi se ako hoćeš moda, ali uz njega ide i - VELIKA ODGOVORNOST! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeqtor Posted May 28, 2015 Report Share Posted May 28, 2015 Ima vec igraca a i timova.. Polako se igra popularizuje, recimo ja sam se bas jako potrudio da je sto vise promovise u Matrixu u Ns. Svidela mi se kad sam video jednog drugara kako igra, krenuo da igram i ja i pocela ostala masa da igra koja je jos uvek igrala LoL ili nije igrala nista. Sada mi ostaje samo da sto vise pravim lan druzenja kao sto sam radio sa LoL-om pre 4 godine. Najveci problem sto se ne igra vise je sto ima ZA SAD malo heroja (oko 35), ali kao i LoL vremenom ce taj broj dostici 100 heroja i vise a Blizzard ima i vise nego dovoljno materijala da stanca heroje. Ovo bi iskreno trebalo da bude sledeca moba koja ce se masovno igrati u svetu i kod nas. Mislim da nece izgurati Dotu i LoL sa scene ali ce sigurno uzeti svoj deo igracke populacije. Btw kad budem pravio ta Lan druzenja to je tipa dodje nas 40 i izdelimo se u 8 timova i przimo, pijemo i kasnije se ispred Matrixa prozivamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo Cadin Posted June 4, 2015 Report Share Posted June 4, 2015 Ima dosta igraca za sad, barem sam ja sretao sto u rankedu sto u quicku, cak postoje timovi. Ako se ne varam, na gosugames-u sam video da je srpski tim po imenu "25cm" u top 10 ili 15, nisam 100% siguran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts