kgb5 Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 (edited) Kao sto svi znate cs 1.6 je na izmaku ,ali zbog velikog broja ljudi koji i dalje igraju cs 1.6 i njihovu zelju za odrzavanjem turnira smo odlucili da vas obavestimo da je u ozbiljnom razmatranju organizacija takvog turnira ... Molimo vas iznesite vase misljenje u najkracem mogucem roku , kako bih znali da li je tako nesto moguce i izvodljivo..Hvala :) Turnir ce se odrzati 27 i 28 Juna. Ucesce 5.000 RSD po ekipi . Slike igraonice u kojoj ce se odrzati turnir : Ostale slike mozete videti na stranici : https://www.facebook.com/pages/Game-Pub/143649492491463?fref=ts ! Edited May 4, 2015 by kgb5 2 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d majti Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Tacno, ima dosta igraca, ali je vecina boljih presla na GO , bolje bi bilo da organizujete CS:GO turnir , tipa 16 ekipa, 8 invajtovanih , 8 prijavljenih :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandik Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Tacno, ima dosta igraca, ali je vecina boljih presla na GO , bolje bi bilo da organizujete CS:GO turnir , tipa 16 ekipa, 8 invajtovanih , 8 prijavljenih :) Tako je :) 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xfm. Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Ima dosta 1.6 aktivnih igraca,mada to ce biti mixevi ne ekipe.Bolje u go da bi se nastavio ovaj talas turnira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.m Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 Bravo za tur,nadam se velikom odzivu ekipa :D GL HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
@pecagg Posted May 4, 2015 Report Share Posted May 4, 2015 (edited) Tacno, ima dosta igraca, ali je vecina boljih presla na GO , bolje bi bilo da organizujete CS:GO turnir , tipa 16 ekipa, 8 invajtovanih , 8 prijavljenih :) http://forum.klanrur.rs/index.php/topic/234938499-belgrade-open-tgr-lan-quali-trg-nikole-pa%C5%A1i%C4%87a-28-31-maj/ BTW, GL! Edited May 4, 2015 by Peca Gaming.RS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Nikolasi Posted May 4, 2015 Popular Post Report Share Posted May 4, 2015 Eeee kad cu ja imati vremena da zaigram kanter kao sto sam nekada igrao... 7 Quote https://radovanloncar.wixsite.com/proizvodnjaprograma Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesibk2 Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 promenite ovo u csgo i to je to,kakav 1.6..sto se vecito vracamo na staro, koja je poenta igrati 1.6 , jedino 4 fun! 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikl Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 (edited) ajde bre vi ne serite kome se ne igra 1.6 ne mora ni da komentarisete , ima ljudi koji bi dosli svakako i na 1.6 da se pucamo i zezamo Edited May 11, 2015 by nikl 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 promenite ovo u csgo i to je to,kakav 1.6..sto se vecito vracamo na staro, koja je poenta igrati 1.6 , jedino 4 fun! Za razliku od csgo-a koji svi igramo strogo profesionalno sa mozda jednim timom u Srbiji :) Mislim da nam je scena toliko tuzna da bi verovatno 1.6 turnir prosao ozbiljnije od csgo, sem ukoliko se ne pozovu strane ekipe. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesibk2 Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 Za razliku od csgo-a koji svi igramo strogo profesionalno sa mozda jednim timom u Srbiji :) Mislim da nam je scena toliko tuzna da bi verovatno 1.6 turnir prosao ozbiljnije od csgo, sem ukoliko se ne pozovu strane ekipe. Brate jel si bio na nekom turniru do sada? nesto te se ne secam,tako da tvoje misljenje nije ni bitno. Stvar je u tome da su nam potrebniji cs:go turniri,a ne da se igra 1.6 koji nema smisla igrati vise. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tOMABRE Posted May 5, 2015 Popular Post Report Share Posted May 5, 2015 Prodji grupe jednom pa se mozda i sretnemo. Stvar je u tome sto se kod nas cs igra iskljucivo for fun, a ti pricas o tome sta je potrebnije. I dan danas ces vise ljudi skupiti za 1.6 turnir nego za CSGO, plus vec imas najavljen CSGO turnir pre ovoga. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d majti Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 (edited) http://forum.klanrur.rs/index.php/topic/234938499-belgrade-open-tgr-lan-quali-trg-nikole-pa%C5%A1i%C4%87a-28-31-maj/ BTW, GL! Znam peco, pokusavam da okupim ekipu , ukoliko budem uspeo, pucamo se. ;) Ako mi verujete pre par dana sam odigrao jedan mix na 1.6 , i imao sam tipa 10:10 skor, a igrao sam protiv lovara teskih. Svi koji su ozbiljnije poceli da igraju cs:go, sada ne mogu da se pokupe na 1.6... Edited May 5, 2015 by d majti ME 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 5, 2015 Report Share Posted May 5, 2015 zato sto je 1.6 bio i ostao skill igra. 2 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savonjaaa Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 (edited) bilo bi super da ova organizacija tur-a prodje dobro...malo da se setimo starih dana :) samo napred i GL !! Edited May 7, 2015 by savonjaaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 (edited) zato sto je 1.6 bio i ostao skill igra. lol'd Edited May 7, 2015 by Kostinhoo 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKYNHO Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Ako neko hoce da organizuje 1.6 turnir sta to vama global profesionalcima smeta? Mislite ako bude jos 1 turnir preko u srbiji u globalu da ce da postanete bolji ? GL sa organizacijom ako bog da i uspe pucamo se ;) 1 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 lol'd lolaj koliko pozelis,i ti i svi ovi butthortovani koji se ne slazu,daleko od toga da sam rekao da je cs go non skilled igra ali u poredjenju sa 1.6,to su nebo i zemlja a akcenat se naravno baca na kretnju. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 top kek 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesibk2 Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 kako vas bre nije sramota da trazite 1.6 turnire nistavila jedna,kad se igrao 1.6 niko od vas nije dolazio a sad kao hocete da igrate..palite 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post UNTOUCHED4jj Posted May 10, 2015 Popular Post Report Share Posted May 10, 2015 Ako neko hoce da organizuje 1.6 turnir sta to vama global profesionalcima smeta? Mislite ako bude jos 1 turnir preko u srbiji u globalu da ce da postanete bolji ? GL sa organizacijom ako bog da i uspe pucamo se ;) do not play alot of smart 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Ajde bre dosta hejta i flejma. Sve ima svoju publiku, svaka roba svog potrosaca, svaki sport svog sportistu. Ako ima ljudi koji bi igrali, zasto ga ne odrzati? Ja koliko sam video, apsolutno je nebitno koji je event u pitanju, hejt i flejm. E pa jebiga. Koliko se god, ko god, i kako god trudio, uvek nesto ne valja, uvek nesto smeta. Iz mog ugla, Srbija je uvek imala vrhunsku organizaciju eventova..da pozavide druge orge. Cemu taj hejt? Treba da se desava nesto, i treba da toga ima u Srbiji, u svakom mogucem obliku. "Haters gonna' hate" 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted May 10, 2015 Report Share Posted May 10, 2015 Ajde bre dosta hejta i flejma. Sve ima svoju publiku, svaka roba svog potrosaca, svaki sport svog sportistu. Ako ima ljudi koji bi igrali, zasto ga ne odrzati? Ja koliko sam video, apsolutno je nebitno koji je event u pitanju, hejt i flejm. E pa jebiga. Koliko se god, ko god, i kako god trudio, uvek nesto ne valja, uvek nesto smeta. Iz mog ugla, Srbija je uvek imala vrhunsku organizaciju eventova..da pozavide druge orge. Cemu taj hejt? Treba da se desava nesto, i treba da toga ima u Srbiji, u svakom mogucem obliku. "Haters gonna' hate" Da pozavide druge orge koliko Jure uzima para Kad smo kod toga, Jure, koju destinaciju si izabrao za more, blizi se leto 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nogga Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Da pozavide druge orge koliko Jure uzima para Kad smo kod toga, Jure, koju destinaciju si izabrao za more, blizi se leto ... no comment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOLMES Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 ... no comment Mislim da je odavno postalo jasno da su ljudi takvi (bar kod nas) da se uvek zale na nesto, ne odgovara im ovo, ne odgovara im ono i to je nesto sto ne mozemo da promenimo ni ja ni ti, ni nasi, kako bih rekao, ozbiljni postovi ovde. Zasto uopste pridavati vaznost takvim komentarima i obracati se takvim likovima kada nema poente. Ako si ti organizator i smatras da postoji svrha organizovanja 1.6, csgo, battlefield, icy tower, minesweeper, army men, cega god turnira, organizuj ga i to je to. Tvoje vreme, tvoj trud, tvoje cimanje, ako uzmes neku mizernu kintu, uzeo si. Sada, da li ce neki Pera, Zika ili Mika koji ovde pljuju doci (a uglavnom vecina njih ne posecuje takva desavanja) koga je, na kraju krajeva, briga, doci ce onaj ko misli da je turnir vredan posecivanja. P.S. Bez zamerki za komentar pre ovoga koji je bio vise saljive prirode, ali iskreno, ne trosi mi se energija na nekog DUKYNHO-a za kog znam da ne zna strane sveta, a kamoli da vodi konstruktivnu diskusiju bilo gde. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts