mncu Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 to se valjda već zna na forumu ali je preterivanje ovo što nigger pišeima po beton hali i normalnih ljudi koji izadju uveče ili dodju na ručak i sl, plus cene nisu toliko astronomske, već ekvivalentne drugim restoranima u gradu au konacno da se slozik nesto s tobom :D Ivane, a koji je po tebi prvi restoran za susi? Ozbiljno me zanima, posto volim susi najvise na svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Ebisu Nije da hvalim firmu, dosta ljudi je tako reklo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 au konacno da se slozik nesto s tobom :DIvane, a koji je po tebi prvi restoran za susi? Ozbiljno me zanima, posto volim susi najvise na svetue do kurca, daj onda da editujem post Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 (edited) Brate Ivane, ozbiljno sam pitala :D meni je kad se sabere sveskupazajedno w sushi na senjaku super mesto. atmosfera je predobra i prelepo je uradjeno i hrana je ok Pera prostačina! Inače, kad je već spika o restoranima, kako je u lk.rs; eri i dalje gotiva priča?meni nikada nije ni bila gotiva prica :/ e do kurca, daj onda da editujem post ali si i dalje prost :D Edited March 27, 2015 by mnjah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Lk.rs je i dalje dobra hrana. Malo skuplje ali dobra hrana. Mene je uvek nerviralo zbog hipster fazona, ali detetu se svidjaju lutke koje vise sa plafona pa kao ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 pre dve godine bucko vs kli kli, sada frida vs lorenzo i kakalmaba! I am proud! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 (edited) melanzana parmidjana iz lorenca sabija! djana lol hehe Edited March 27, 2015 by digrejzö Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 pre dve godine bucko vs kli kli, sada frida vs lorenzo i kakalmaba! I am proud! starimo! meni je lk oduvei bio odbojan zbog tog ustripovanog izgleda. mada je dobra hranavi moj muz ga voli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 LK je meni bio očajan onomad kad sam bio, i nisam poželeo da odem opet. Brate Ivane, ozbiljno sam pitala :D Pa ozbiljno sam ti odgovorio, par mojih drugara koji su se dosta naputovali kažu da Ebisu ima najbolji suši u gradu, a ni ja nisam probao bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 Ja sam pre koji mesec bio u lk i tada je jagnjetina i dalje bila dobra :) Inace, veceras bilo premijerno otvaranje Thai Time na novoj lokaciji, sve pohvale, hrana mljac, basta ce da kida kad krene lepse vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 27, 2015 Report Share Posted March 27, 2015 LK je meni bio očajan onomad kad sam bio, i nisam poželeo da odem opet.Pa ozbiljno sam ti odgovorio, par mojih drugara koji su se dosta naputovali kažu da Ebisu ima najbolji suši u gradu, a ni ja nisam probao bolji.bravo komšo, takodje, bio sam 2x, krš mi je hrana bila, i lično sam nikad više tamo ne bih otišao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts