vukashinp Posted March 22, 2015 Report Share Posted March 22, 2015 Jel je probao neko igricu? Dobio sam invite pre neki dan, i iznenadio sam se kada sam video da se igra iz browsera igra :) Za sada mi deluje ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 25, 2015 Report Share Posted March 25, 2015 Ja sam igrao malo ovih dana, s obzirom da skroz nisam fan karticnih tih tripova i nije toliko lose :) Ono kao razbibriga na poslu ili ako negde nemas sta da radis a nemas krsten komp moze da se opika neka partija. Takodje kapiram da kad izadje verzija za mobilne i tablete to ce da bude skroz kul, posto mi je nekako WoT Blitz mnogo komplikovan da igram i deluje mi da mora previse da mu se posveti u momentu kad najcesce blejim nesto, cekam i sl, pa bih opikao samo nesto da ubijem vreme,. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted April 2, 2015 Author Report Share Posted April 2, 2015 Slazem se za WoT Blitz, probao sam i na tabletu da igram, nemoguce je da pogodis coveka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts