mncu Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) ne znam sta cu sa sobom koliko mi je dosadno :( Edited February 4, 2015 by mnjah 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Mogli bi da preporučite, mogli bismo da preporučimo Tj. ne bismo, gtfo na odgovarajuću temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) mogli biste ali necete :( Mogli bi da preporučite, mogli bismo da preporučimo Tj. ne bismo, gtfo na odgovarajuću temu ne zna to vikica, pokusala sam vise puta da mu objasnim ali ne vredi Edited February 4, 2015 by mnjah Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 (edited) nema odgovarajuce teme, ima samo pricajte sta ste gledali a ne mogu da pricam sta sam gledala kad jos nisam gledala jer necete da preporucite! Edited February 4, 2015 by mnjah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 ja odgovaram umesto ivana t! a ne vidim kako je spravljanje sendvica zabavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 vas dvoje, smirite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted February 4, 2015 Popular Post Report Share Posted February 4, 2015 sudo make me a sandwich hehe. delim sudo s nulom, kreiram bione, propuštam vlanove, brojim milione! 3 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 igore, kacemo na savanu na toceno pivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Cim prestane da se krije iza zeninog profila 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 selim se u munze u nedelju, na sto metara od drvceta i pinokija o/ Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 selim se u munze u nedelju, na sto metara od drvceta i pinokija o/ overis rak i cirkus pabove i ne pozelis vise nigde drugde da pijes pivo : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 gde ima tombola u Beogradu? :DDD :DDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDD gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 U klubu penzionera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 ima u onoj birtiji na zeleznickoj stanicizapravo imaju dosta dobro toceno pivo, valjda ga uzimaju iz onog restorana Romantika pored Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 glupo pitanje, ako mi na visa net kartici komercijalne banke pise valid thru 02/2015 jel to znaci da je i u februaru vazeca ili samo do februara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 ima u svakom balkan betu tombola , i po 1 trka kerova na svake dve tombole a kartica ti je vazeca i u februaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 fala, odoh da narucim vinjak preko neta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 igore, kacemo na savanu na toceno pivo? Tesko, sad idem po fensi mestima i pijem kraft piva! Evo ovo sto spominje eurokrem, cirkus, ima neku ponudu korektnih KRAFT piva! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Cim prestane da se krije iza zeninog profila To je moj profil prakticno! Pozerčino Tuzna istina je da meni u stvari ne prija pivo i ne volim ga nesto, i onda imam kompleks da nisam muško. Prva lepa stvar su mi bili paulaner i erdinger koji mi malo i prijaju, ali neka kraft piva su mi legla ko šamar budali! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 selim se u munze u nedelju, na sto metara od drvceta i pinokija o/ gde tacno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Važi ti i u februaru 100%, a od 15.02. će te čekati nova kartica u ekspozituri u kojoj si i izradio tu. Stoga se iscimaj do njih posle praznika da pokupiš novu karticu (ovo ti govorim da bi izbegao standardne gužve oko kraja meseca što se tiče čekanja kod operatera da ti izda to parčence plastike). jel tako, ovi nasi sabani u sd komercijalnoj ne izradjuju automatski, prosli put sam morao da idem prvo pa su mi tek onda izradili za nedelju dana Ne moraš da piješ pivo da bi bio muško; i meni je mnogo počelo da smeta pivo (stomaku), tako da sam i ja bio prinuđen da se prešaltujem. Viski car. i meni pocelo da smeta pivo stomaku, omatorelo se:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Pravi Komercijalna nove kartice automatski, makar meni, ali svakako su bulja. Ja sam prešao u Telenor banku i zadovoljan sam za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Fetso, kad cemo u Majdan? Ubili su onog lika, nema vise mafijasa tamo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 necu, ne svidja mi se tamo Ne moraš da piješ pivo da bi bio muško; i meni je mnogo počelo da smeta pivo (stomaku), tako da sam i ja bio prinuđen da se prešaltujem. Viski car. Viski keva, al ne ide bas preko dana. U stvari ide, al je skup :) Cak sam uspeo da razvijem osijetila da provalim kad je balantajns, on bi bas ne leži You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Tesko, sad idem po fensi mestima i pijem kraft piva! Evo ovo sto spominje eurokrem, cirkus, ima neku ponudu korektnih KRAFT piva! u cirkusu je grimbergen toceni vrhunski, u raku hoegaarden kad ga imaju na stanju. cirkus bio najveci car od pabova do pre nekih pola godine, kad si mogao da banes bilo kad na pivo i svirku, sad se ispozerisalo pa moras 5 dana ranije da rezervises za petak ili subotu. a zivim dve zgrade iza, pa sam poprilicno tuzan zbog novonastale situacije : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts