Rizzrack Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 (edited) Pozdrav, Kao sto je u naslovu, prodajem World of Warcraft account, jer mislim da je doslo vreme za mene da prestanem da igram. Sto se tice bitnijih stvari * Level 90 Night Elf Druid * Level 90 Human Warrior Samo su dva heroja u pitanju (Svaki od njih ima po 40tak hiljada golda) Challenge mode zavrsen sa oba (Gold naravno) Challanger Tittle sto se tice PvP-a Ashes of Alar i mnostvo drugih mounta (Oko 190 ukupno) Sve reputacije (Sem WoD-a su na exelted 999/999) Takodje na accountu se nalazi * Diablo III Starter Edition * StarCraft II Starter Edition * Hearthstone (Nisam siguran koji sam level, ali ima otkljucane sve "Heroje" * Heroes of the Storm (Low level, igrao sam samo par partija) Uz kupljeni account dobijate * Classic, Burning Crusade i Lich King Retail Box * Ostali su bili preko Digital Upgrade * Kopiju licne karte, email i sve ostale potrebne informacije. Sto se tice cene i daljeg dogovora (Ukoliko zelite da proverite Armory i slicno), sve preko PM-a. Edited November 14, 2014 by Rizzrack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts