Jump to content

Rizzrack

Level 2
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

-2 Nije se snašao

1 Follower

About Rizzrack

  • Birthday 01/06/1988

Kontakt podaci

  • Skype
    Rizzrack

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    League of Shadows
  • Omiljene igre:
    World of Warcraft
  • Lokacija:
    Srbija

Recent Profile Visitors

1,044 profile views
  1. Pozdrav, Hitno je potreban jos jedan Battlechest [20,000 Golda na Sylvanasu] PM ovde.
  2. Pozdrav, Zanime me kupovina Battlechesta ili Battlechesta sa WoD-om putem golda na Sylvanasu. Za vise informacija, PM.
  3. Pozdrav, Kao sto je u naslovu, prodajem World of Warcraft account, jer mislim da je doslo vreme za mene da prestanem da igram. Sto se tice bitnijih stvari * Level 90 Night Elf Druid * Level 90 Human Warrior Samo su dva heroja u pitanju (Svaki od njih ima po 40tak hiljada golda) Challenge mode zavrsen sa oba (Gold naravno) Challanger Tittle sto se tice PvP-a Ashes of Alar i mnostvo drugih mounta (Oko 190 ukupno) Sve reputacije (Sem WoD-a su na exelted 999/999) Takodje na accountu se nalazi * Diablo III Starter Edition * StarCraft II Starter Edition * Hearthstone (Nisam siguran koji sam level, ali ima otkljucane sve "Heroje" * Heroes of the Storm (Low level, igrao sam samo par partija) Uz kupljeni account dobijate * Classic, Burning Crusade i Lich King Retail Box * Ostali su bili preko Digital Upgrade * Kopiju licne karte, email i sve ostale potrebne informacije. Sto se tice cene i daljeg dogovora (Ukoliko zelite da proverite Armory i slicno), sve preko PM-a.
  4. Rizzrack

    Battlefield 4

    Definitivno ce da se igra! BF3 sam igrao nekih par meseci, i kao sto je neko vec pomenuo Multiplayer je ono -.-' Nadam se da ce u 4 biti bolji.
  5. Rizzrack

    Upgrade

    @ Bahamut, Naravno da sam to skontao, ali ipak svaka ideja dobro dodje uvek. @ Voodoo, Znam da se radi u cipu koji je star par godina, ali po meni je to bio najbolji izbor zbog kesa. Nisam obratio paznju da ce da daje vise, moja greska. Respect anyway.
  6. Da li stvarno ima veze sto je post od pre mesec dana ? Jednostvano sam zahvalio za share, a kako ti gledas na to nije moj problem -.-' PS. Delete ovaj post kasnije -.-
  7. Joey, dovoljno je samo to reci http://www.youtube.com/watch?v=15BAs_mIVN8
  8. Rizzrack

    Upgrade

    @ voodoo, Pogledaj benchmark i testove. Za 40-50 eura ne postoji bolja grafa trenutno.
  9. Nisam ni gledao sta sam kucao -.- Sad' ce da padne edit -.-'
  10. Rizzrack

    Upgrade

    @ Blejdinho, Preporucio bih ti da uzmes AMD Radeon 6770 Powercolor. Ona zahteva napajanje upravo od 400w, a i duplo je bolja od 9800 GT. U radnjama se krece izmedju 50-70 eura, a moze da se nadje i za 30-40 eura. U cemu je sve bolja od 9800 GT * Clock speed 40% (2,5x) * Passmark 2,5x * Floating point 4x * Memory 2x * Memory clock 30% * Shading 60% * Pixel 42%
×
×
  • Create New...