Feno Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Edeste drugari! Dakle online takmicenje je u pitanju, nekoliko kategorija je aktuelno. Glasanje se odvija u tri koraka: 1) gledate moju fotku 2) protivnicku 3) birate pobednika. Ne budite lenji. <3 http://ww1.tallenge.com/goran-macej/photography/macro/after-the-rain9/vote Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 Prvi dan na trecem sam mestu! Istina ima jos 40 dana, ali ovo je super videti. :) Hvala vama koji ste izdvojili minut vremena. Kukacu jos ako bude vajde. Leaderboard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 Dobra ti slika iz licne karte :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 Bombardovanje stajl! Realno da sam mogao preneo bih je na ovu novu biometrijsku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 (edited) Glasao sam. . . . . . . . . . . . . . . . . . Za oponenta. Zajebavam se, pridobio si me sa onom oroshenom ruzom. Podseca me na vaginalni otvor. Edited November 9, 2014 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 Tebe vekna polubelog podseca na vaginalni otvor. Hvala svakako! :) Jos 5 glasova i na prvom sam mestu. Posle samo da ostanem tu 40 dana. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 9, 2014 Author Report Share Posted November 9, 2014 http://imgur.com/Y8VdXUt AE! Znam da je ovo "ko ima najvise prijatelja takmicenje", ali eto me na prvom mestu. Sledeci korak da opstanem tu. Saljite link ako imate kome a ne mrzi vas. :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 9, 2014 Report Share Posted November 9, 2014 + Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 10, 2014 Author Report Share Posted November 10, 2014 Interesantno, zapravo verujem da je ovo izvodljivo. Gledam koliko ostala prva mesta imaju i variraju od 100-300 (sa izuzetkom annual takmicenja od par hiljada glasova, mada nagrada je 10k dolara tu, verujem da se vredi iscimati/platiti glasanje, sta god) Trenutno ova moja fotografija ima 78 (!) glasova, dok su ostale u istom stanju. Klikce RuR, ne pita jeR boli! Kapiram da je i ovde pitanje vremena kad ce se pojaviti kombinacija dobar dslr+objektiv+gomila ljudi sa socijalnih mreza koji bi me pregazili, ali dok se to ne desi zelim da verujem da cu uspeti! :) Jos jednom hvala ljudima koji su doprineli, svaki sledeci glas je jedan glas vise u korpi, te vi koji mislite da ne vredi, bacite glas ukoliko Vam se dopada-vredi svakako. Necu spamovati temu svakodnevno, ali cu se pojaviti jos koji put da pustim (edesi wulfi) poruku o stanju. I slobodno cimajte tetke, komsije, roditelje, decu i ostale poznanike da doprinesu. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts