moyo Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Auchenai + Tree of Life = everyone dies Dobar kombo ako gubis partiju i thoughstealujes Tree of Life Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrainingDay Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Na moje pitanje jos nisam nasao odgovor :) Sta ce da se desi ako warrior faceless-uje hunterovog Steamwheedle Sniper-a? Mocice da baca armor svojim jedinicama? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Dat je odgovor odavno na to, on radi samo za Huntera. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Free run, sweet, ne moraju da se trošu novci uštekani za nove dekove. Jel ovo može već sad da se proba? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 I D E M O :D Inače biće i tri packa džabe :) Pip, prestani da booster/pack zoveš deck, stalno me zbunjuješ :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Spektator su isto ubacili, zajedno sa one tri promene što su najavljivali Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Da da, spektator je isto tu, taman za turnir :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Dobro je za snajpovanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Koliko su u stvari premazani Blizzardovci, pustili Arenu ranije sa GvsG, kao da se igramo, pa još nam i dali džabe run, ali sad će svi živi da troše gold kao ludi na arenu , i to glod koji su uglavnom štekali za izlazak ekspanzije :) A nove su karte, neće ljudi često da imaju 7+ pobeda, tako da će štek golda uglavnom da se tanji. A još ono jebeno dugme za arenu 'oće da eksplodira,prosto te tera da ga klikneš :D Manje golda kad izađe ekspanzija - više keša potrošenog na ekspanziju :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Pa naravno nisu ni oni ludi, zato ja lepo ne igram to sad nego gledam stream vidim sta me zanima, a igracu od ponedeljka kad budu mogle da se dobiju gvg karte u areni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Odigraj onu free arenu, ona može samo do 8. decembra. Ja sam sinoć odigrao još 3 arene pored te, al nisam baš prošo kako sad hteo 4, 5 i 7 pobeda. Ali sam morao da se igram , više neću od danas :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Je l' mi se cini da su sad povecali chance za drop boljih karata iz arene? 3 runa, 3 boostera= golden murloc warleader, brawl, shield slam i ragnaros. Inace, ovo su mi prve korisne karte sto sam dobio za 4 meseca igranja, zao mi sto sam pre 20 dana vec kraftovao raga :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Čini ti se, ja sam dobio sve govna sinoć :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 (edited) Value Sheep is real :D Edited December 6, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 hahahahahahah kolko je dobro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 (edited) smorio sam se poslednjih par dana, samo radim dailyje i shtekam gold za expanziju, ali danas sam odigrao (tj josh igram) free arena run sa g&g kartama i odushevljen sam btw igram run sa palom i i combo muster for battle + quartermaster je totalni mvp za sada :) Edited December 5, 2014 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 (edited) Igram arenu i deluje mi napetije ali i konfuznije. Ne znas sta ce se desiti nikako, one karte gde je DR random minion, ili Unstable Portal od Mage-a mogu skroz da preokrenu partiju. Ja sam malo pre dobio legendary nakon tog spela (Unstable portal) Odose goldi, sta ces edit: I jako mi se svidjaju nove karte od Magea i ovaj klip iznad, meni se nesto slicno desilo. Isto se pojavila ta ovcica, i sjebala ga Edited December 6, 2014 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Hoce ona 3 packa biti za GvG ili za obicne karte? Tanak sam sa goldom :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 7, 2014 Report Share Posted December 7, 2014 Častiće sa GvG, naravno. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Pinokio je samo želeo da bude pravi dečak BibleThump Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 gvg hajp : D jel zna neko tacno vreme kad je release na eu serverima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Ili kasno noćas ili sutra sabajle (što mu dođe skoro pa isto :D) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Amaz otvara 420 packova na streamu sad ako nekog zanima :D i noxious :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 Looool koja lujka ovaj Trump, kupio 100 komada i orvorio pa oce da kupi jos 20 i uze one stare XD I nista ne vidi dok nije karte otvorio iz prvog i kaze "You didn't see this... We'll edit it out" haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts