f4ts0 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Ali Tualatin je generacija Pentium 3 a Barton Pentium 4, y u do dis? Tru story from deus "tualatin 1.nesto je hladniji brzi i bolji za q3 od bartona" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 al samo na 56k modemu Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 5, 2014 Author Report Share Posted November 5, 2014 Pa dobro, nije to nista za osudu, cak ni postovanje bez pokrica (znanja) ali ne znam sto ste zapenili na mene. Izgleda da danas privlacim negativnu energiju :| Mi na tebe? Pa ti si citirao i komentarisao moj post o vlasnickoj strukturi koju sam namenio Chiliju..? I, ljudi, ja se svo vreme drzim pristojno, a meni se pise da sam shusha, drkadzija, da lupam, da nemam pojma. Jasno da je ovo rur HEEEEEEEEEEEEEE, ali povedite malo racuna. Jel sam ja nekoga vredjao svojim postovima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 al samo na 56k modemu U deusu NIKADA nije bilo 56k modema! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 (edited) Mi na tebe? Pa ti si citirao i komentarisao moj post o vlasnickoj strukturi koju sam namenio Chiliju..? I, ljudi, ja se svo vreme drzim pristojno, a meni se pise da sam shusha, drkadzija, da lupam, da nemam pojma. Jasno da je ovo rur HEEEEEEEEEEEEEE, ali povedite malo racuna. Jel sam ja nekoga vredjao svojim postovima? Jesi, zdrav razum! Na stranu sto sam ja argumentovao sve za sta sam rekao da lupas i da nemas pojma. U krajnjem slucaju i sam si se tako izjasnio i ogradio time sto ti ne pratis tu spansku seriju. Tako da do nije uvreda nego realnost? E sad za shusha i drkadzija ne znam gde si se pronasao. edit: da ne bude da se pravdam - seva mi paja da li si se uvredio :D Edited November 5, 2014 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Zato muerte nije hteo da se druži, nego nas je mrzio. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts