Dzere Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Kupio sam americku verziju preko Verizona uzeta i prihvata karticu tj. primam pozive/zovem sms funkcionise samo nece mobilni net da sljaka pa ako neko zna kako da sredim ovaj problem Prebacim sam mobile networks na GMS i oznaci Mts al' nece i dalje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 (edited) Jesi dobio poruku od telekoma za MMS i WAP servis? Ako nisi nazovi njihov call centar i pitaj ih da ti posalju jos jednom i to sto dobijes sacuvaj. Edited October 21, 2014 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted October 21, 2014 Author Report Share Posted October 21, 2014 Morali su rucno da se namesti parametri, odneo u Mts i par sekundi posla Radi sada sve perfektno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Trebalo je iPhone da kupiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Nisam znao da fonovi kupljeni preko verajzona tamo rade ovde, interesantno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2014 Report Share Posted October 22, 2014 što ne bi radili, ako su otključani? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted October 22, 2014 Author Report Share Posted October 22, 2014 Ja sam uzeo sa kupujem prodajem "nov" tako da ne znam da li je otkljucavan samo ubacio karticu, net nije hteo al' eto sredio Ima tih njihovih aplikacija al' disable sve i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts