stepke Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Zanima me da li ce se opet organizovati liga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Trenutno ne, uskoro bi trebalo da organizujemo online i lan turnir, ali o tome više kad budemo sklopili sve detalje. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 ajde, pa kacite obavestenje kad bude bilo :) ja igram rekreativno, bio sam blizu legende, ali nikad dovoljno zivaca za nesto vise :D samo javite, pa da se druzimo/igramo :* Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ingenue Posted October 20, 2014 Report Share Posted October 20, 2014 Svidja mi se ova ideja o lan turniru. Dobro bi bilo kad bi bio vikend, tada bi vecina mogla jer uglavnom nema skole/posla. Bice organizovan online turnir od strane jedne organizacije iz Crne Gore. Obavijeticu vas kad saznam vise detalja. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabruscg Posted May 7, 2015 Report Share Posted May 7, 2015 Bilo bi lepo da svi budemo obavesteni nekim topicom,verujem da nas ima mnogo zainteresovanih za ucesce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angorn Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Bilo bi lepo da svi budemo obavesteni nekim topicom,verujem da nas ima mnogo zainteresovanih za ucesce :D Takodje bi bilo kul da obavestenje bude makar nedelju dana pred turnir, da imamo vremena da se prijavimo svi. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts