Sarb12k Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Imam problem sa igrom zbog kvara na kompu sam morao opet da skidam igru i sad kad udjem u igru izbaci me posle desetak sekundi sa porukom Display driver crashes drajveri za graficku su novi pre nisam imao ovakih problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Stavi stare drajvere pa probaj, ako i dalje to radi reinstaliraj igru. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 14, 2014 Report Share Posted October 14, 2014 Ili u slucaju da nisi instalirao najnovije drajvere prilikom reinstalacije onda probaj prvo njih. Imam jedno pitanje vezano za XVM - koju konfiguraciju koristite. Ja sam koristio J1mB0 config i on mi je super ali imam neki problem sto on trazi da se instalira neki font, a mene nesto jebe win u tom domenu pa mi je to smor moram da reinstaliram sto me smara. Probao sam jos nekoliko i nijedan mi se nije svideo, na kraju zavrsio s onim od Quickybabya, koji je kul, ali ima dve stvari koje me nerviraju pa ako neko moze da mi pomogne. Kako da ogranicim zum? Previse mi odzumira pa to smara. Kako da stavim da vidim dole ko me je i cime upucao? To je imao ovaj prvi config i lepo mi pokaze vozilo, tip municije i stetu na mom vozilu. Vrlo je zgodno ako me je upucao neko ko nije spotovan onda znam da se taj neko nalazi tamo negde i drugo vidim ako me neko siba gold municijom pa da znam kako da se postavim prema tom problemu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikbgd Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Imam problem sa igrom zbog kvara na kompu sam morao opet da skidam igru i sad kad udjem u igru izbaci me posle desetak sekundi sa porukom Display driver crashes drajveri za graficku su novi pre nisam imao ovakih problema Koj windows, graficka i verzija drivera upitanju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts