shoocky Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 jos samo da je atraktivan, pa de bi mu kraj biohttps://vine.co/v/OEpix32WDq1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 bice nepravda ako decko ne bude mvp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 voleo bih Kari da osvoji titulu mvp-a, ali i Harden da uzme ne bi bila nepravda Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 možda sam istripovao, al on mi nekako nije konstantan kao ova dvojica. imao je i te te povrede itd. treći je svakako, i po mom miljenju Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 ^qft, Stef i Brada za prvo, Westbrook je ipak treći Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Mada i da se Davis i Cousins isto nisu konstantno povređivali, bilo bi zajebano... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 davis da ali cousins covece,ni blizu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Brate, MVP regularnog dela čista statistika, ne bira se kao u finalu http://espn.go.com/nba/player/stats/_/id/4258/demarcus-cousins http://espn.go.com/nba/player/stats/_/id/6583/anthony-davis Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 samo i iskljucivo samo statistika se gleda za mvp-a ? nema veze sto njegov tim play off ne moze ni da zamisli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 valjda je logično da se za titulu najkorisnijeg igrača gleda učinak tog igrača, ne celog timamajku mu staru! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 (edited) gleda se sve, al najvise ucinak. S tim sto sanse da osvoji neko ciji tim nije u plejofu su prakticno zanemarljive. Since the 1982–83 season, every player who has won the award has played for a team with at least a .610 winning percentage (equal to 50 regular-season wins in an 82-game season) Ja mislim da su jedini kandidati harden i kari. Za vesu pricaju da su mu male sanse (iako je nenormalan u poslednje vreme) samo zbog toga sto je propustio previse utakmica. Edited March 9, 2015 by Shoocky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 dobro, i ja se slazem da kazins nije za sam vrh u izboru za MVP a mislim da Harden ima najvece sanse, momak je apsolutno nezaustavljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 jebote, nisam ni ja rekao da je Kazins u vrhu izbora za MVP, ali da je u nekom scenariju mogao da se tu uguzi da bude konkurencija jer ima MVP brojke, ne znam na kom jeziku vise da pocnem da pisem Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Poceo je on sezonu dobro ali se onda ispuvao. Rodja ima jos da uci, sto se tice vodjenja tima. Po meni Harden zasluzuje najviše jer ima najmanje opcija u svom timu? Dok Curry ima Thompsona i David Lee. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 dobro grujo i vucevic ima malo slabije brojke, pa nije ni blizu @mr no david lee? decko se vratio tek pre nekih 2 meseca posle povrede i za sada ne pruza partije od prosle sezone green igra dosta jaku ulogu u timu, sto pokazuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 btw, dankan imao prvi mec u karijeri bez postignutog poena iz igre posle 1300 meceva...valjda je samo dzordan na svakom mecu u karijeri imao kos iz igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Pa dobro menjaju se njih dvojica, i onda dodju igudala i livingston sa klupe, skoro pa dream tim. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 Cenim i da Lebron nema utakmicu bez poena iz igre ali on je tek na ~900 odigranih Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted March 14, 2015 Author Report Share Posted March 14, 2015 Ne pratim Euroligu uopste i sad tek vidim da je Bobi izdominiro ove sezone. Kakve su mu sanse da zaigra u NBA u neko skorije vreme? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 ali niko se nije iscimao ni ruku da mu digne :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 14, 2015 Report Share Posted March 14, 2015 Koja faca kad je shvatio da je pogodio trojku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Wade istresao Klivlend i to fino bas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts