[BMF]Psycho Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Pa zar se to ne desava? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 8, 2015 Author Report Share Posted February 8, 2015 NIje bitno jel se desava ili ne desava. On treba da prica kako ce vredno trenirati da postane sto bolji igrac a ne da se kurci sto ce zaradjivati milione. A i u faci mi je nesto antipatican :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Kako je zavario trojku thunderu, usro ih Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 kolega ovde u USA uspeo da nabavi karte za sutra, tako da se gledaju Denver i Oklahoma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Durent pojasnio, Nurkić odličan, ali se ipak zna ko je šef, iako nije ulazio u igru Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Jel ti ovo prva NBA tekma Pero? Kakav je trip? Jel ono varijanta, idemo da jedemo vrišle i snefa do smrti i vičemo DI-FENS ili je zapravo kul? :D Na post može i Moyo da odgovori :D 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Treća, bio sam pre dve god na Nuggets - Suns i Toronto - Bulls, ali su te dve bile pobede domaćina sa po 20 razlike, pred play off i basket je bio u drugom planu skroz. Gomila jeste u tom fazonu da jedu viršle, i navijanja ima samo par minuta kad je gusto i kad se malo zviždi protivniku, i to je to. Sa druge strane, meni je basket dobar, jaki su kao životinje, tuku se, i šutiraju nenormalno. Tekme traju po dva i po sata, jer stalno ima neka zajebancija za publiku (izmedju četvrtina, u tajmautu, na poluvremenu) i to je malo bezveze, ali treba animirati prosečnog Amera. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 11, 2015 Author Report Share Posted February 11, 2015 (edited) Jel ti ovo prva NBA tekma Pero? Kakav je trip? Jel ono varijanta, idemo da jedemo vrišle i snefa do smrti i vičemo DI-FENS ili je zapravo kul? :D Na post može i Moyo da odgovori :D Ja sam gledao samo jednu, i to u predsezoni. Cleveland - Dallas. Imali smo neke jeftine ulaznice tako da nije bio neki spektakularan pogled na teren a i celo drugo poluvreme sam propustio jer smo jurili Mark Kjubana da se fotkamo sa njim :D Moje misljenje je ako bas hoces da se fokusiras na gledanje kosarke onda gledaj na TV-u gde nema tih zajebancija na tajmautima i pauzama izmedju cetvrtina. Odlazak na tekmu uzivo je manje vise celodnevni provod sa familijom i drugarima. Mi smo dosli ranije, setali unakolo, pricali sa cheerleadersicama, jeli kokice, hotdog i ostalo. To je i poenta manje vise, da napravis dan zanimljivim. Edited February 11, 2015 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 drugim rečima, imao si sedište gore u golubarniku pa ti je bilo sranje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 ne znam za vas, ali jedva cekam da pocne na all staru sutiranje trojki, titra mi duh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Mene smara ceo all star vikend, ali stvarno je paklena ekipa ove godine za šutiranje trici! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 11, 2015 Report Share Posted February 11, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 DeAndre Jordan 46 poena i 47 skokova u dve utakmice :o Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 Zna li mozda neko u koliko sati po nasem vremenu je takmicenje u trojkama i hoce li prenositi ovi sa Sport Kluba ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 U 3 ujutru krece sve, bice na sk1 koliko sam video (najavu). 1 Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Ziv bio Vitjo! Ako neko ima nek okaci Rijaninu sliku nema brus :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 (edited) trojicu koju sam odabrao pre sutiranja da ce proci su i prosli,pitam se jel imalo ovo negde na kladionici da se igra ? :D edit> a pogodio sam i pobednika :),kad bih ovako kidao i na tiketima kad su utakmice u pitanju ! Edited February 15, 2015 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 I ja sam ubo karija ali sam fejlovao za antetokumpa, inace bila kvota 4 na karija. Izvinjavam se na offu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Au kakvi trejdovi! Garnet opet u Minesoti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Pa od svega ti to zapalo u oko lol. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 garnet je najvece ime ali dragic u majamiju je po meni najjaci trade,dalas se takodje fino pojacao stodemajerom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Amare je kanta zadnjih par sezona, i ne verujem da može mnogo da im pomogne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Може да им помогне али само у трошењу њиховог новца :)))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 20, 2015 Report Share Posted February 20, 2015 Ja kapiram da su ga doveli da ima ko da igra odbranu dok je Tajson na klupi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts