Ste Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Mislio sam da je igra fantasticna dok nisam ubio prvog "survivora" i shvatio da ne mogu da pokupim pistolj koji je ispustio....Ja mislim neki bag, ubijem jos njih 3 i vidim da nema vajde.... Pistolj bleji dole, samo sto ga ne sutnem, a ne moze da se pokupi, dok municiju mogu da pokupim...Mislim wtf Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 jeste igrali ove dlcove, lone survivor i crew expendable? Ja igrao juče, underwhelming je preblag izraz za pola sata sadržaja po dlcu :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Mislio sam da je igra fantasticna dok nisam ubio prvog "survivora" i shvatio da ne mogu da pokupim pistolj koji je ispustio....Ja mislim neki bag, ubijem jos njih 3 i vidim da nema vajde.... Pistolj bleji dole, samo sto ga ne sutnem, a ne moze da se pokupi, dok municiju mogu da pokupim...Mislim wtf I kad ga budeš dobio posle, kao da nisi Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 16, 2015 Report Share Posted March 16, 2015 (edited) Zbog nekih obaveza nisam stigao da završim Alien Isolation tamo oktobra kad je izašao (samo sam ga započeo, možda ~2h odigrao), tako da sam ga odigrao sad, i moram da kažem da je AI Aliena (konkretno samog stvorenja) verovatno najbolje napisana veštačka inteligencija za neku igru koju sam u životu video, ono je neverovatno koliko je njegovo ponašanje realno i prirodno. Igra naravno kida, vizuelno prelepa, atmosfera sabija, napetost na svakom ćošku, gameplay je dobar ko voli horor šunjačinu... apsolutna preporuka svakom fanu horor igara i Aliena kao franšize. Naravno, za pun doživljaj igrati igru na hard, jer ovako nije to to. Edited March 16, 2015 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 27, 2017 Report Share Posted October 27, 2017 13 evra je sa DLCovima na popustu sad? Jel vredno? Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted October 27, 2017 Report Share Posted October 27, 2017 25 minutes ago, nikita_ said: 13 evra je sa DLCovima na popustu sad? Jel vredno? Imash na kinguinu klot igru za 3.5 evra, kontam da je to bolji dil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 27, 2017 Report Share Posted October 27, 2017 Nemam kako da platim tamo Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Da li je vredno? For the love of God, naravno da je vredno, za mene lično verovatno jedna od najboljih igara ove decenije. Kupuj :D Jedino što je možda minus jeste pomalo veštački produžen kraj, ali meni nije smetao jer sam uživao u igri. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Ako nekoga zanima - ima na fanaticalu danas do 17:00, po ceni od 8.19 evrica, cela kolekcija. Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Jbt dodje mi da uzmem i opet je predjem, kakav masterpiece od igre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Ne ne ovo je totalno posebna svera horora, pogotovu ako volis Alien franshizu Vrhunska je, probaj neces se pokajati nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts