Jump to content

Problem sa misem

ggwpnore

Recommended Posts

Sry ako sam promasio topic, al imam jedan problem.... Dakle, instaliram driver za mis, inace u pitanju je Lachesis, ocu da podesim cfg, medjutim izbacuje mi kao "no mouse detected". Probao sam da menjam USB portove, al i dalje imam isti problem. Do juce je sve ovo radilo normalno, otkako sam stavio novi windows sve je otislo u persun.... Pomagajte ako znate....

Suviše je nasumičan problem, može biti bilo šta.

Probaj da guglaš no mouse detected pa ime miša ili tog softvera za konfigurisanje

Ortak je imao probleme da mu je nekad nešto na USB radilo, a nekad ne, i tonu drugih problema, koje je izazivao loš ram, koji je inače uredno prolazio memtest86, recimo.

Čisto fore radi ubaci taj miš i softver na neki drugi komp, pa vidi šta se dešava...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Suviše je nasumičan problem, može biti bilo šta.

Probaj da guglaš no mouse detected pa ime miša ili tog softvera za konfigurisanje

Ortak je imao probleme da mu je nekad nešto na USB radilo, a nekad ne, i tonu drugih problema, koje je izazivao loš ram, koji je inače uredno prolazio memtest86, recimo.

Čisto fore radi ubaci taj miš i softver na neki drugi komp, pa vidi šta se dešava...

Ne znam, probacu sutra kod ortaka da skinem driver i mis da probam, pa cu videti.... Skinuo sam usput i USB 3.0 al nista nije pomoglo....