ggwpnore Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Sry ako sam promasio topic, al imam jedan problem.... Dakle, instaliram driver za mis, inace u pitanju je Lachesis, ocu da podesim cfg, medjutim izbacuje mi kao "no mouse detected". Probao sam da menjam USB portove, al i dalje imam isti problem. Do juce je sve ovo radilo normalno, otkako sam stavio novi windows sve je otislo u persun.... Pomagajte ako znate.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Suviše je nasumičan problem, može biti bilo šta. Probaj da guglaš no mouse detected pa ime miša ili tog softvera za konfigurisanje Ortak je imao probleme da mu je nekad nešto na USB radilo, a nekad ne, i tonu drugih problema, koje je izazivao loš ram, koji je inače uredno prolazio memtest86, recimo. Čisto fore radi ubaci taj miš i softver na neki drugi komp, pa vidi šta se dešava... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggwpnore Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Suviše je nasumičan problem, može biti bilo šta. Probaj da guglaš no mouse detected pa ime miša ili tog softvera za konfigurisanje Ortak je imao probleme da mu je nekad nešto na USB radilo, a nekad ne, i tonu drugih problema, koje je izazivao loš ram, koji je inače uredno prolazio memtest86, recimo. Čisto fore radi ubaci taj miš i softver na neki drugi komp, pa vidi šta se dešava... Ne znam, probacu sutra kod ortaka da skinem driver i mis da probam, pa cu videti.... Skinuo sam usput i USB 3.0 al nista nije pomoglo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts