Popular Post gruja Posted August 24, 2014 Popular Post Report Share Posted August 24, 2014 Nasao sam na ulici mace koje je bilo preplaseno i imalo je ranu na vratu...to je sada dezinfikovano, oprao sam je i sada bih da probam da je udomim posto je jako umiljato, stalno nesto prica i prede, a ne bih da je vratim na ulicu, a opet ne mogu ni da je ostavim kod sebe jer vec imam cetiri macke... posto je unutra, primetio sam da trazi saksiju kada hoce da piski, znaci da ne bi bio problem da se navikne na pesak u stanu :) ako je neko zainteresovan, ili moze da pomogne, nek shareuje sliku, ili nek cima na 0642106667, Marko. 14 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Litt Posted August 24, 2014 Popular Post Report Share Posted August 24, 2014 Slicna se i meni situacija desila u decembru prosle godine, niko je nece hteti a neces imati srca da je bacis. Cestitam ti na novoj macki :) 5 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 da zabodes neke dobre pare na pokeru , i taman da kompenzujes za novog clana druzine Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2014 Author Report Share Posted August 26, 2014 udomljena :D moze lock :D 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 27, 2014 Popular Post Report Share Posted August 27, 2014 Udomljena kod Gruje :DD 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 Cuti, nije, javio se neki devojcurak, bog blagoslovio drustvene mreze Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 picz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post moyo Posted August 27, 2014 Popular Post Report Share Posted August 27, 2014 (edited) Kod nas u togFuu macaka ko komarace. Kod mene u dvoristu u svakom trenutku bleji bar 4-5 od kojih je jedna zvanicno nasa a ostale su gistro komsijske ali stalno su kod nas. Kevi zao da baca ostatke od rucka pa daje njima pa ih cesto bude i vise i onda dolaze macori u teranju i prave haos po dvoristu. A novih macica svaki mesec skoro, ne znam gde je nestala ona prica da je februar sezona parenja macaka. Ove se plode 12 meseci godisnje. Uglavnom poenta price je da bi lakse prodao naftu arapinu nego udomio macku u mom kraju :D Edited August 27, 2014 by moyo 3 Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vix Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Hahahahaha. Ista priča kod mene 200%. Evo sad imam 6 mačaka praktično. Samo dve moje. Imam i 8 godina staru mačku, već je matora i bolesna, ostala bez zuba ali da crkne neće. Imam i lepog polupersijanera, nudio ga svakom kome sam stigao, niko neće da uzme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 U dvoristu moje zgrade je bila takva situacija. Brda macaka, zenke ispijene od radjanja, iskasapljeni muzjaci, macke dolaze i odlaze i prave haos. I onda mi komsije, posto su vecina ljubitelji macaka, uzeli po jednu od tih koje najcesce bleje i sterilisali/kastrirali ih. Sad samo ima 5 srecnih debelih macaka, zdravih kao da su kucne. Kad imate neku macku koja je u blizini i smatrate je vasom, uvek treba sterilisati ako ste u mogucnosti i macki i vama cinite uslugu :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts