rbds Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Da ne bih otvarala topik, dajte preporuku za prenosnu bateriju za tab i telefon. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted August 20, 2014 Report Share Posted August 20, 2014 (edited) Ja sam do skoro to razgledao, kod nas uglavnom ima baterija malih kapaciteta i ne nešto poznatih brendova. Pregledao par tekstova i izabrao Anker Astro E3 od 10.000mAh koji mi stiže uskoro. Jedina zamerka koju sam našao na netu je da je glomazna (veličine iPhone-a je) što meni ne smeta, a za ostalo je ocenjena prilično dobro. Ima dva izlaza, LED indikatore napunjenosti, testirali su je i sa tabletima itd. Ako ima ko da ti donese naruči bar dve, jer je sada smešnih 25$ na Amazonu :-)http://www.amazon.com/gp/product/B009USAJCC/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&tag=ianker-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B009USAJCC Edited August 20, 2014 by Boyka Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts