TGY Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 (edited) Sramota za balkanski cs, nista vise.. da li je moguce da je ovo ekipa koja je nekada igrala 1.6 i osvojala turnire ovde? ovo je sramota.. ljudi kao da nikad nisu imali dodira sa CS-om prije ovog meca. I stvarno ne znam ko je ovog olmajtija ubacio u ekipu, decko ako ima preko 100 h u igrici bolje neka se ubije jer je anti talenat za zivot.. I slobodno porucite ovom olmajtiju, ne daj Boze da entity dodje na turnir u BGD sa njim u sastavu, licno cu da se postaram da se vrati kuci u KOMADIMA zbog ovoga sto radi, a vi makedonci siptari jedni odlicno znate o cemu pricam, a ako vam nije jasno dodjite na turnir sledeci u Beogradu i objasnicu vam licno, ovaj mec sto prodaje ovaj retard ima da vas kosta sve zivota Edited August 18, 2014 by TGY 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kukuriki Posted August 18, 2014 Popular Post Report Share Posted August 18, 2014 MA JEBEM LI IM MAMICU JA PRODANU ZNACI ZAPAMTIO SAM STA SU IMALI OD AJTEMA , PICKE PRODANE. UKOLIKO VIDIM AJTEM VISE KOMPOVI CE DA IM IDU NA KILO A ONI U KESAMA TOSTERI 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GeNoC1de Posted August 18, 2014 Popular Post Report Share Posted August 18, 2014 ljudi, stvarno sam hteo da napisem ovo za njih, al opet ko sam ja da pricam, al OVO JE SRAMOTAAAAAAA! strasno koliko numeju neeverica! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DjOXZ Posted August 18, 2014 Popular Post Report Share Posted August 18, 2014 Ako su ovo ljudi koji su odigrali bezbroj turnira u 1.6 i ako su ovo ljudi koji su pretstavljali onaj novi gamepub , onda je ovo sramota , iskreno ocekivao sam mnogo vise ...RAZOCARENJE ! ! ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 neko neki link za nas radoznale sa jeftinijim ulaznicama ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 @mohre kasno dal su poceli jos u 9, ja stavio na njih, al dosao da gledam na 1:1 u mapama, i 10:5 u dastu za grke :S i jedva izvukli 16:14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGY Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 @mohre kasno dal su poceli jos u 9, ja stavio na njih, al dosao da gledam na 1:1 u mapama, i 10:5 u dastu za grke :S i jedva izvukli 16:14 izvukli jer su grke ddosovali svaku rundu inace bi to bilo zavrseno odavnoooooooo.. znaci vezare OCAJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 i dalje mi nije jasna poenta ovog topica i zasto su nasi ljudi butthurtovani toliko... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNoC1de Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 67% - 33% makedonija-grcka I jedva je makedonija dobila, zamalo da izgubim skinove eto zbog cega :D Al da su stvarno ocajno odigrali odigrali su ko da imaju po 100h igranja ovog cs-a ko sto rece vec neko 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iAN Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 nikad nemoj da se kladis vise nego sto si spreman da izgubis 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Ajmo ovako - možete da otvorite novi topic na ovu temu ukoliko se radi o nekom turniru-ligi a onda tu postoje neki timovi koji su cheat-ovali (ili neko misli da su cheatovali) ili šta god da se dogodilo. Ovako se niti zna o čemu se radi, a niti se koristi kulturni jezik prilikom razogovra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts