misaking[X] Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 Poceo sam da peglam pre par dana na nagovor druga, batalio sam MOBA i ostale stvari. Ako neko ima strpljenja da pika na low tieru i to, neka se javi. Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2015 Report Share Posted March 15, 2015 Koja je siruacija sa nasim klanom. Posto me zvalo par drugara da igram sa njima, a ne bih da napustam rur klan ako cemo uskoro da igramo nesto ozbiljnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 16, 2015 Author Report Share Posted March 16, 2015 Pa sta da ti kazem, nikako da se organizujemo, ja prvi ne mogu da stignem da igram valjano da bih mogao i druge da cimam. Tako da u sustini ne mogu da ti kazem da cemo uskoro igrati ozbiljnije jer nema nikakvih indicija za tako nesto. Ali u svakom slucaju si uvek dobrodosao kod nas Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2015 Report Share Posted May 24, 2015 ae drugari makar neki platoon da pikamo redovno, smorio sam se gubeci partije zato sto igram sa random debilima:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2015 Author Report Share Posted May 26, 2015 Ja sve nesto igram u nekim cudnim vremenima, ili bas rano ujutru ili u toku dana, uvece bas nikako da se iskombinujem tako da nisam bas najbolji kandidat, ali svakako me cimnite kad god sam u igri sam voljan za neki vod. Videh pre neki dan tzarinha u random partiji ali nije on bio u prilici da igramo dalje. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegedis Posted June 14, 2015 Report Share Posted June 14, 2015 I am back , online 15H - 19h and 20h - 23h Znaci vratio sam se u klan da ga malo aktiviram , brat mi napustio WoT i oped mi dao nalog , vidim da retko ko od starih igra zadnjih nekoliko dana sem Duleta sa kojim sam nocas pikao malo vod , uskoro opsirnije o planu za klansku aktivaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2015 Report Share Posted July 12, 2015 ajmo neki platoon makar, smorio sam se:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts