Atomic Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Drugari, je l' bio neko na Bledu za novogodišnje praznike? Gledamo devojka i ja da odemo negde na odmor - imamo 5 dana koje moramo da iskoristimo ove godine, pa nam zapala za oko ta neka varijanta. Išli bi sopstvenim prevozom, a neka preliminarna kalkulacija troškova je oko 300 evra po osobi. Naravno tu je uračunat i eventualni odlazak do Klagenfurta, Ljubljane i okolnih mesta. Jebi ga, nije za letovanje topic! :D Ili ako znate za neku okej destinaciju gde mož' se bleji u prirodi a i da ima svašta da se razgleda u okolini, please do tell. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Slovenija ima mnogo dobar geografski položaj pa u tih 4-5 dana možeš da vidiš stvarno mnogo toga ako ideš kolima – Malo Austrije (Grac npr.), Trst, Alpi, primorje sa sve parčetom Istre i naravno Bled. Sam Bled je čaroban ali mislim da bih umro od dosade da tamo provedem više od jednog dana. Ni Venecija nije daleko ali tu već u kalkulaciju ulazi i italijanska putarina koja nije nimalo naivna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 a uvek može i do pandorfa da skokne. taman su popusti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 misliš do Palmanove, pošto je Parndorf jedno 400 km odatle Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 da, da, palmanove. ni ne razmišljam šta kucam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 cuj mene jafu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 skupe su ti te destinacije za novu godinu, ali svakako bih ti preporucio da obidjes bled/bohinjsko jezero/vogel u nekoj varijanti... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts