BakiZ Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) Jel ima nekih levorukih drugara, da imaju iskustva sa nekim solidnim gaming misevima za levoruke? Uzeo bih ga za poklon, da nije neki bas velik al opet da je gejmerski, pa ako neko ima nesto pametno da preporuci (ako tako nesto postoji :D) Edited August 4, 2014 by BakiSaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 imam sensei raw vec pola godine i prilicno sam zadovoljan. simetrican je Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) i ss kana je ambidextrous, to je valjda jeftinija varijanta jesi siguran da ta osoba koristi mis levom rukom :D ja sam LEVAK pa koristim mis desnom ( a mogu i levom jer mnogo sam opak ) Edited August 5, 2014 by rjvn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 isto i ja.. po defaultu mi je na desno, posto me mrzelo kuci da menjam stalno levo/desno itd... kad uhvatim kod nekoga ko je levoruk, nemam nikakvih problema.. uzmi samo neki simetrican i to je to, nema potrebe da juris neke lefty edition bezveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 5, 2014 Author Report Share Posted August 5, 2014 da koristi levu ruku 100% :D, fala za savete nisam ni razmisljao niti pratio nesto miseve :D Skroz sam zaboravio da postoje simetricni misevi : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Nemoj samo Addera za levoruke da uzme. Evo ti ostale opcije: http://bestgamingmouseguide.org/left-handed-gaming-mouse/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts