Jump to content

Tyrant (2014-)

Recommended Posts

Ocena na imdb: 8.3/10

Skoro sam trazio nesto novo da gledam, s obzirom da sam veliki ljubitelj serija. Cekam jedno 5-6 serija da pocnu da emituju nove sezone itd, pa imam slobodnog vremena da gledam neke nove ili manje poznate sa dobrim ocenama, pa je tako na red dosao Tyrant.

Jedan od dva sina predsednika Irana(ili Iraka) pobegao je sa 16 godina iz te drzave, a posle 20 godina dolazi na vencanje svog bratanca u istu, na insistiranje svoje zene koja nikada nije upoznala njegovu familiju.

To se i desava, oni stizu, sve izgleda bajno ali kao i uvek krece neka potpuno nova radnja koju niko nije ocekivao.

Da ne pricam dalje posto je Serija stvarno dobra, pogotovo pilot sezona.

http://www.imdb.com/name/nm1678557/?ref_=tt_cl_t3 Ovaj glumac za sada u prve 3 epizode apsolutno donosi neverovatan kvalitet seriji i verujem da ce biti simpatican vecini gledaoca. 

Absolutno vredi pogledati i, jos jednom apelujem, ako imate slobodnog vremena odgledajte barem pilot epizodu pa ostavite misljenje ovde!

Edited by lancemi3d

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Jel i dalje gledas? 

Od svih serija koje trenutno pratim, Tyrant ostavlja najslabiji utisak na mene. Kao da gledam low budget verziju House of Cards. Gluma jako bleda, bar meni. 

Bicu iskren nisam gledao 6 i 7 epizodu, jer su kasnili prevodi, sad su tu, ali nesto me i ne privlaci.. bilo je zanimljivo, imalo je dobru pricu u prvih 2-3 epizode, ali sto vise je prolazilo vise se gluposti desavalo, na zalost...

Verovatno cu ispratiti ali nije mi u planu trenutno

inace moras se sloziti ovaj glumac sto sam ga izdvojio gore je pokidao prvih par epizoda, mislio sam da ce on da vadi seriju, ali...

Edited by lancemi3d