UNTOUCHED4jj Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Posto ne znam gde da postavim topic , nadam se da nije problem sto sam ovde postavio. E ovako, bilo koju igricu da igram na svakih 30-60sec se minimizuje ,to se desava samo kada instaliram drivere za grafiku(nvidia 9500GT),nikada ranije nisam imao ovakav problem sa XP-om ,instalirao sam win7 32bitni i problem se pojavio.Prvo sam mislio da nije zbog steelseriesovih sranja koje imam , pa sam ubacio obicnu opremu i isti je problem , instalirao sam nov windows i sve moguce drajvere osim za grafiku , upalio igru i sve je normalno bilo ,onda sam instalirao drivere za grafiku , restartovao komp i problem se pojavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Ti kada instaliraš Win 7, on automatski instalira drajvere, a to što ti posle naknadno instaliraš, to ili probaj drugu verziju (noviju ako instaliraš stariju, stariju ako je instaliraš noviju pa ima problem) ili nemoj da instaliraš uopšte. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Moze da bude i do graficke, Instaliraj zvanicne zadnje drivere sa Nvidijnog sajta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Jednom ortaku su isti problem pravili drajveri i softver od TP-Link USB Wireless kartice. Unistall svega, install samo drivera, koristi ono Windows-ovo da izabere AP, i sve je dobro... Made, aeto, tebi je u vezi sa drajverima za grafiku, izgleda, ali obrati pažnju i na ovo... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwertyu Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html skini ovo, obrisi drivere pa onda instaliraj nove drivere sa nvidia sajta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts