DekaTzz Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 E ovako, posle 4 godine igranja na mx-u , prekinuo mi se taj budjavi kabal . Naravno ja sam ga otvorioo i pokusao da ga skratim, nakon toga kada prikljucim mis u komp on samo u trenutku zasvetli i prestane, probao sam da stavim jos jedan kabal ali isto se desava ... Jel to znaci da je sad skroz riknuo ili ni taj kabal nije ispravan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 sve je moguce, probaj da "mesis kabl" (ceo, dok je otvoren mis - najcesce se prekine u delu koji izlazi iz misa), i vidi oce li da zasvetli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DekaTzz Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 Probao sam i to ... on zasvetli samo onda cim se prikljuci u komp i posle nece nikako i tako na oba kabla sto sam probao ? Mozda ni taj kabal nije ispravan jer sam ga skinuo sa nekog pokvarenog kinzu-a ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Jesi siguran ti da si lepo zamenio taj kabal? Meni se tako neshto deshavalo dok ga nisam namestio kako treba. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DekaTzz Posted July 9, 2014 Author Report Share Posted July 9, 2014 Pa mislim da sam dobro zamenio kabal,probacu da nadjem neki drugi pa opet da pokusam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 riknuo je. naša preporuka je da kupiš g500, a ti u dobroj staroj rur tradiciju kupi bilo šta drugo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted July 9, 2014 Popular Post Report Share Posted July 9, 2014 ja imam mx500 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts