SavKe Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Ljudi, jel ste počeli u zadnje vreme u neke čudne sate da dobijate kvestove, tipa u 7 popodne? :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Ja samo tako dobijam od pre par dana. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 Pa da, to, pre je bilo u 2h noću :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Jesu sjebali nesto, ali evo ja sam malo pre dobio novi quest, izgleda da vracaju ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 Aha, evo dobio sam sad i ja. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts