Marker Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Problem je sto kada koristim awp, i kada zumiram nemam onu tackicu na sredini ekrana i one linije, nego samo veliki krug.. I jel zna neko sta sve da kucam u konzolu, za bolji nisan, da manje trza i sve to.. Hvala Unapred :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Crosshair 1 A za ostalo : se ti zezas? :D Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marker Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 Caleta mi, nemam tu tackicu na sredini ekrana, nzm sta je problem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 Napisao ti je gore. cs_dynamiccrosshair cl_lw Valjda tako ide pa eksperimentisi... A mogao bi da predjes na cs:go. 2 Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 (edited) @'da manje trza' deo Flash 2003 godina kad sabijes nekog u lanu pa on dodje spusti ti konzolu i proveri sta si kucao Edited June 8, 2014 by Vlada_ 2 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
djolodjolo Posted June 8, 2014 Report Share Posted June 8, 2014 @'da manje trza' deo Flash 2003 godina kad sabijes nekog u lanu pa on dodje spusti ti konzolu i proveri sta si kucao Ahahahahaha... Jebomater. Ili kad igras u igraonici u kraju protiv starijih pa kad krenu "nema snajpera" ili kad rasporedjuju ko gde igra (prave balans)... Quote Nigde je nema glasine su tačne, snaš'o sam se najzad, džaba ni da čačne Meni želja, ortak hvali svoje seno A šta ću, volim zeleno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marker Posted June 8, 2014 Author Report Share Posted June 8, 2014 Sjajno,, Hvalaa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts