BarcaS take 2 Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Bio sam u Nisu pre par meseci, i toliko mi je tuzno sve delovalo, mislio sam da ce svi kolektivno da pocnu da placu. A i pljeka je bila sranje! Losa ekipa, a i ne znas gde je dobar rostilj! :D (Garantujem da si jeo kod Zokija i Nene ) Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 a gde je dobar roštilj? idem sledeći vikend prvi put tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 a gde je dobar roštilj? idem sledeći vikend prvi put tamo. Imas sjajne cevape u Deset upola u centru npr, Kod Lafa je odlicna Laf piletina - oba su fast food. A ako oces odlican rostilj u pravom restoranu koji je pored toga i povoljan, Kod Rajka u Kazandzijskom sokacetu. A javi se - pa da popijemo po pivo Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 a gde je dobar roštilj? idem sledeći vikend prvi put tamo. potrazi leskovacki kod glavne autobuske,davio sam se tamo dok sam radio u max betu,nisam skoro prolazio tamo ali je bio preko puta rampe pored kladionice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ma i Laf je sranje vec 2 godine, bas sam danas jeo taj Novopazarski cevap i deluje stvarno da je najbolji rostilj. Realno Rajka ne smes da zaobidjes, cene smesne, kvalitet odlican :) Ima i ona kafana pored autoputa kraj nekog sela, dosta je ovde poznata, zaboravih kako se zove taj kraj, samo sam jednom otisao ali nikada necu zaboraviti :D Ako neko zna ime, neka pomogne ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ja sam bio 2 puta tamo, i jednom nas je drugar (nislija) odveo u neku kafanu, gde na rostilju peku odlicnu piletinu (batake i krilca) i imaju pivo koje sami prave :) RAZVALILI SMO SE OD KRILACA :D definitivno odlican rostilj tamo. zaboravio sam kako zove, neka lokalci pripomognu. Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Dajte split o niš! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
themilann Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 (edited) a gde je dobar roštilj? idem sledeći vikend prvi put tamo. Laf piletina ti je bestest. 210 dinara, imaš kod Suda, tu je u centru. To uzmi probaj! I da, pljeskavice su generalno svuda sranje. Edited June 6, 2014 by Милан Quote "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster, for when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you." - Friedrich Nietzsche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ja sam klopao u Nišlijskoj mehani, meni je tamo skroz ok bila klopa. I ona moravska salata je vrh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Vazdusna banja je bila ok ranije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 Nislijska mehana je dobra ali je prostor prevelik za moj ukus. Ta kafana pored sela mislim da mislis kad se krene prema Aleksincu kod Gornje Toponice, valjda je Kod Micka, pitacu curu za tacno ime. Vazdusna na trgu ima super klopu, a ovu sa piletinom i pivom...nemam blage veze koji su :( Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 Ma i Laf je sranje vec 2 godine, bas sam danas jeo taj Novopazarski cevap i deluje stvarno da je najbolji rostilj. Realno Rajka ne smes da zaobidjes, cene smesne, kvalitet odlican :) jeo tu pre 2 godine tacno, bila odlicna, bio skoro na istom mestu, ista pljeskavica i ne moze da se uporedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted June 6, 2014 Author Report Share Posted June 6, 2014 Zato sam naglasio da je tu dobra samo Laf piletina Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 Ja jeo u kafani Amerikanac, bilo vrh. Ne znam dal radi još uvek. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts