Eufrat43 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se Holyshockz#1238 Samo pitanje jedno, pošto sam pročitao da se igra na EU serveru. Je l' nema veze što mi je acc na US? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoqovi Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 (edited) Prijavljukem se samo da odblokiram HS da mogu da ostavim validan btag :) Edited June 5, 2014 by Morph Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 (edited) Zdravo , ovde novi clan foruma :) ... Jel ova liga otvorena za Makedoncima ? :) Jeste otvorena za sve. Prijavljujem se Paradox#2486 Imam samo pitanja, da li mozemo mijeljati deck sa kojim smo igrali u proslom mecu (nesto kao side deck) ? Špilove koje prijavite za to kolo ne smete menjati u tom kolu. Zbog toga se i prijavljuju špilovi. Što se tiče sistema cele priče o tome ćemo odlučivati nakon što se zatvore prijave i vidimo koliki je tačno broj učesnika. Prijavljujem se Holyshockz#1238 Samo pitanje jedno, pošto sam pročitao da se igra na EU serveru. Je l' nema veze što mi je acc na US? Što se nas tiče nema veze, ali sama igra je takva da ne postoji mogućnost da se partije igraju između acc sa dva različita servera. Ako prebaciš acc na EU server, na tom serveru krećeš igru iz početka, i ako sa istim tim acc imaš veliku kolekciju na NA serveru. Edited June 5, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirtikus Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se. Spirtikus#2157 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blionk Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se. Blionk#1456 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted June 5, 2014 Author Popular Post Report Share Posted June 5, 2014 (edited) Dobili smo i zvanični logo (grb) lige! Edited June 5, 2014 by Савовски 5 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 hah, vrhunski izgleda Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasaksrb Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 (edited) sorry can't make it :/ Edited June 6, 2014 by grasaksrb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 gief more hordish themed logo :P jks, vrhunski je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
braco24 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Se Prijavuvam Makedonija-Skopje Battle tag : Braco #2569 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMiki Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se Miki#2265 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remanavi Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se Rema#1288 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sherlo Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se. Sherlo#2446 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkmanSerbia Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se Pavkelol#2785 Quote Rogue craft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eufrat43 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Baš mi se igra nešto ovako takmičarski ali sam se zajebao jer sam krenuo na US...u principu, tamo imam skoro sve karte ali na EU imam samo 1 full špil to me jebe.......Kad bi postojala neka opcija da prebacim karte sa US na EU bilo bi super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepix Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se. stepix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 ubaci broj battle taga Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepix Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se. stepix#1413 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefxy Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se Battle tag: STEFXY #2857 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magmatischen Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 prijavljujem se Magmatischen#1245 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ph3nomX Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavuvam se ph3nomX#2167 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NastyHabits Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 (edited) Prijavljujem se NastyHabits#2162 Edited June 5, 2014 by NastyHabits Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperkuL Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se SuperkuL#2227 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 (edited) Prijavljujem se :D Prijavljujem se #Timbe3 Timbe, napiši svoj tačan battletag. Prijavljujem se NastyHabits Edituj post i dodaj #broj battletaga Baš mi se igra nešto ovako takmičarski ali sam se zajebao jer sam krenuo na US...u principu, tamo imam skoro sve karte ali na EU imam samo 1 full špil to me jebe.......Kad bi postojala neka opcija da prebacim karte sa US na EU bilo bi super. Nažalost, Blizzard još uvek nema tu opciju. Samo nam javi da li ćeš učesvovati ili ne da bi znali zbog organizacije i broja učesnika. Edited June 5, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobarLosZao Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Prijavljujem se DobarLosZao#2565 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts