Chivava Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Da je za poplave naglasili bi sigurno :) srecno sa turnirom, LoL vise ne izgleda tako lose :D 1 Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 vrhunski je lol pogotovo u srbiji :) hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Prvo nagrade su skroz korektne , to sto organizacija uzima deo treba i veci deo da uzme jer sigurno ovo ne prave da bi zaradili , igraonici kakva je game.pub definitivno nije potrebna ovakva reklama jer od nje nece imati nista . A sto se tice pordjenja cs-a i dote2 u svetu je drugacije a kod nas drugacije , niko vam nije kriv sto vi dotu2 ne igrate na tom nivou na kom oni igraju cs-go , realno ekipa kakva je ination igrala je finale winera jednog starladera , pomrsila racune najboljim svetskim ekipama , a u doti osim viktorove ekipe ni jednu nikad nisam gledao na inostranom lanu,tako da ste vise krivi vi nego organizatori sto ne mozete da napravite makar 8 ekipa koje ce postojati i biti na "sceni" online ekipe koje se prijavljuju za banana turnire ne racunam uopste ! 1 5 Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Chivava Posted May 26, 2014 Popular Post Report Share Posted May 26, 2014 pricaj nam jos kobrice :) bas si zanimljiv decko :) tell us more... 4 Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 izlupa se lik samo tako,ocigledno ne zna koliko vece uspehe je srpska scena imala u doti u odnosu na cs...a to mu kaze neko ko je igrao cs od samog nastanka istog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Mene zanima ovako informativno, koje uspehe? Iako se ovde prica o sadasnjoj na sceni gde je on po mom misljenju u pravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 mohr mislim da je covek rekao '...a u doti osim viktorove ekipe ni jednu nikad nisam gledao na inostranom lanu...' sto implicira da verovatno zna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 nisam se ja uhvatio tog dela,vec dela da cs ima vece uspehe,kada na'vi-u niko nije mogao ni da pridje,nasi su ih dobili par puta,kad je neko od nasih u cs-u iole prismrdeo poljacima,svedjanima,na'vi-u u cs-u? ... nadjoh ovo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post LeBronMP3 Posted May 26, 2014 Popular Post Report Share Posted May 26, 2014 Ovde gore nema Viktora , znaci da je bilo i druge ekipe na lanu u inostranstvu :3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) nisam se ja uhvatio tog dela,vec dela da cs ima vece uspehe,kada na'vi-u niko nije mogao ni da pridje,nasi su ih dobili par puta,kad je neko od nasih u cs-u iole prismrdeo poljacima,svedjanima,na'vi-u u cs-u? ... nadjoh ovo :)) evo kada : (Lemondogsi tada cetvrta svetska ekipa na rankingu) https://pl-pl.facebook.com/photo.php?v=10202838888795625&set=vb.184391638241179&type=2&theater (pobeda protiv astane i trece mesto na SLTV finals) Dota je naravno popularnija igra i to mnogo i veci uspeh je imala domaca dota ekipa (mislim na ovaj tim sa ESWC-a, tim koji je osvojio DH i bio drugi na sledecem i naravno ova poslednja ekipa sto je igrala ove EMS lanove,), ali nemoj da lupetaras kako cs nije iole prismredeo nikom nikad, Edited May 26, 2014 by k4ssad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 kasad pustio bradu i sad preti decacima preko neta :O 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 lepo si rekao,4-tu ;),a AD necu ni da komentarisem,u vreme kad je na'vi pobedjen,oni su bili apsolutno najdominantnija ekipa na svetu i retko ce ikad takvu dominaciju ponovo uspostaviti...dakle,ne vidim u cemu je problem :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 (edited) aha dakle kad pobedis 4u ekipu na svetu na LAN-u , to nije dovoljno dobar uspeh za jednog mohr-a i kad pobedis Astanu Dragonse koji su i dalje medju top8 ekipa na svetu takodje na LANU u njihovoj zemlji na SLTV finalu , jedan mohr to nece da komentarise jer to valjda nije dovoljno dobro za njega, ali se nasao tu na ruru da napise kako nijedan cs tim nije prismrdeo nikom ni blizu nikada. I opet cu ti reci , nije poenta ovde koji tim je imao vise uspeha jer je ocigledno da je dota tim imao vise osvajanjem DH-a i svega onoga gore sto sam naveo u zagradi, poenta je da ti lupas da cs nije imao nikakvih uspeha sto je apsolutna glupost,Ja ne znam u kom si se ti vremenu zaglavio , ali to sto pises nema smisla uopste. Edited May 26, 2014 by k4ssad 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 nisam rekao da nisu prismrdeli nikome nikada vec samom kremu,to sto ti neces da procitas ono sto ja pisem vec izvlacis iz konteksta je tvoj problem,koliko se dugo igra cs a koliko dota i onda kad uporedis uspehe,svakom normalnom je jasno,slazemo se da se ne slazemo ali nema potrebe da se raspravljamo...kad neka nasa ekipa osvoji nesto ili bar dodje do finala ti dodji i napusi me kurcem tad...poz i srecno 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 pa GamePub je parirao top svetskim ekipama u CS:GO-u jedno vreme, sto je dovoljan uspeh po meni... cinjenica je da je fntc.dota2 u vreme kad je uzela dh veci uspeh, ali ne treba omalozavati ni ovo.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 Mada ne znam cemu sve to ciji je veci, kad vise ni dota, a ni cs ekipa nisu ni blizu vise tog nekom vrha scene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 nisam ni imao nameru da omalovazavam,daleko od toga ali likovi su bukvalisti teski :),cilj mi je bio da objasnim da je dota imala vece uspehe i cini mi se da se tu svi manje vise slazu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 nisam ni imao nameru da omalovazavam,daleko od toga ali likovi su bukvalisti teski :),cilj mi je bio da objasnim da je dota imala vece uspehe i cini mi se da se tu svi manje vise slazu... Lepo si rekao imala , od kad postoji dota2 jedino je Viktorova ekipa isla na neki turnir u inostaranstvo , mislim da dota1 i dota2 nisu ni slicne igrice kao sto nisu ni cs 1.6 i cs-go ! uspeh koji je postigao kassad sa ekipom je trenutno ne nadjebiv na nasim prostorima ! Voleo bih da me demantujete pa nesto uradite , ali znam da necete jer pratim dota2 scenu,i ne verujem da neko moze sad a iznenadi myinfinity ako se tako zovu vikotorova i gordanova ekipa . ! Ne znam sto se ljutite i dizete nos recimo da esl sad nece da ima kao disciplinu cs go jer ga kinezi ne igraju a to im je jedno od najvecih trzista , dota2 stvarno ima ekspanziju i meni je licno drza od cs-a , i ako sam noobac , ipak pratim sta se radi na sceni. Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post rio Posted May 27, 2014 Popular Post Report Share Posted May 27, 2014 moram da kazem sledece: Evo sad cu se usrati. 5 Quote tt Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 U gace. Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted May 27, 2014 Report Share Posted May 27, 2014 ja sam na vrhu dote i csgoa 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 s tim sto fnatic dota nije ni osvojila DH :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted May 27, 2014 Popular Post Report Share Posted May 27, 2014 pod orgom fnatic nisu ni dobili postenu priliku da odigraju neki lan tur :),dok su ex-honovci trpljeni jako dugo,to se sad isplatilo doduse... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 27, 2014 Author Report Share Posted May 27, 2014 nije bilo postene prilike osim DHW-a 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceks Posted May 31, 2014 Report Share Posted May 31, 2014 Hahaha ali show program..Pa sta ocekujete od domace scene, domace ekipe da igraju i da se trude i onda da dodju na lan na kojima su nagrade kao u ovom slucaju da sa drugim mestom svaki igrac moze da kupi pljuge neku pljeku i da odigraju singl na kladzi za soma kinti..Rezultati bili pa prosli i dalje nema ni 1 domaceg igraca na Interantionalu(svaki komentar je suvisan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts