x - Files[kassad] Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) dajte update neki o tome koliko se ekipa prijavlilo , ko se prijavio itd... Edited June 3, 2014 by k4ssad 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpent Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Citah od pocetka i moram da podelim svoje misljenje u vezi sa 'ugradnjom' GP. Pa sta ste mislili, da ce ljudi da organizuju turnir i da sve sto zarade daju za nagrade? lol, da li je iko cuo da se tako bilo koji posao radi. Normalno je, a to je i poenta organizovanja turnira, da organizator zaradi nesto na tome, a ne da bi se vi samo kao deca igrali. Pare ne rastu na drvetu, ali to mnogima nije jasno jer su jos uvek na maminoj i tatinoj sisi, a bice tako i do svoje 30+... Sve pohvale momcima iz GamePub-a, samo tako nastavite i ne obazirite se na 'business misljenja' nekolicine. Meni je draze da normalno zarade i da bude tur i atmosfera super nego da moram da sedim u haustoru gde smrdi na mokracu i da se igra tur 'gde organizator nije nista zaradio'... 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko) Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Neka druze 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3k111 Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 dajte update neki o tome koliko se ekipa prijavlilo , ko se prijavio itd... Jel moze neko da odgovori na ovo? :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x_a_n_a_x Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Svaka cast organizaciji :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GamePub.Kesar Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 (edited) Ekipe koje su prijavile ucesce na turniru su : 1 Gamepub team 2.Ination 3.34k 4.hsbg 5.Anarhia 6.darex and co 7.soulwax 8.koalas team 9.core team 10.faithin 11.e sports 12 bi4 13.Shev 14.Delta 15. Edited June 13, 2014 by GamePub.Kesar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 6, 2014 Report Share Posted June 6, 2014 kassad: are u here twitch.tv/flesske: ye kassad: are u coming to next tournament? twitch.tv/flesske: no :( twitch.tv/flesske: we have hungarian lan on the same dakle madjare mozes da obrises sa liste . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GamePub.Kesar Posted June 8, 2014 Popular Post Report Share Posted June 8, 2014 Posle svih poslatih poruka sto na klanruru, sto na nasoj stranici na facebooku i steamu moram dam komentar oko svega sto se tice predstojeceg turnira i stvarno nemam vise snage ni volje da odgovaram pojedinacno jer izgleda pojedini ljudi nemaju razumevanja nizasta sto je pozitivno u Srbiji, Prvo GamePub Calling se ne odrzava da mi organizacija ZARADILA!!!! Jer prvo nemam potrebu da zaradjujem novac na cs turniru jer imam 27 godina imam svoj posao kao i ljudi koji su u organizaciji tj Uros i Andrej.Organizacija je imala u vidu da se ovaj turnir odrzi kako bi sto vise ekipa ucestvovalo i da se ova mrtva cs go scena malo podigne ali izgleda da ni to ne pomaze. Organizacija ima trosak carine od 21.000,00 dinara na ime uvoza Steelseries opreme jer Srbija nije u Evropskoj Uniji iako je nas sponzor.Dalje imamo trosak ljudi koji ce raditi odnosno stremeri,sudije,admini itd.Jer za razliku od vecine ja nisam navikao da lazem ljude i da mi rade besplatno i da dolaze po ceo dan da trose svoje vreme, Dalje Organizacija nije dobila pare od sponozora vec iskljucivo robu.kao i sto je uvek bilo sa nasim sponozorima uz maksimalnu zahvlanosti svima, sem Gaming Challenge koji je bio do sada najvecu turnir kod nas..Ako vi znate bolje od nas a mislim da ne znate mozete slobodno da nadjete sponzore, napravite organizaciju i pravite turnire i necu imati nista protiv da zaradite i ja cu igrati na njima.Ali znam da necete jer jedino ko se kod nas cima da napravi nesto a i opet ga pljujete jeste Sale iz kgba koji ovo radi zato sto voli kao i mi a i dalje smo uvek na stubu srama, Nije vam smetalo kada smo za prosli turnir dali 300 e nasih para u novcane nagrade????Vas pola ne bi dalo ni 1000 dinara jer vam je mnogo itd itd.Sto tada niste reki Kesare mnogo je da dajete 300 e u novcane nagrade.Ali to niko nije ni spomenuo.Pricate o tome da idemo kod sponzora da trazimo po 5000 e za turnire.Jeste vi normalna populacija ( cast izuzecima)??? I ovakve sponzore sto dobili tako sto smo bili posteni i maksimalno odradili svaki turnir do sada u svim igricimama i sto ljudi prepoznaju kvalitet.Ja nemam elemenata da mi spoznor da 5000e a 10 normalnih ekipa nema u Srbiji.Ili sto je jos tuznije da nemate da skupite 5000 dinara da date za ufur.igrate kuci na 40 fpsa a trazite masine od 300 fpsa i monitore od 120 hz.Ja bi najvise voleo da mogu da uzmem od intela masine od 900 fpsa ali ne mogu.I budite zadovoljni sa ovih 250 fpsa na kojima igrate kod nas jer da bi dobili nesto vise morate da napravite rezultate i podignete ovu scenu na malo visi nivo.Ali to je ista stvar kao sa politikom nista se nece promeniti nikada i dalje cete samo ogovarati,spletakriti i podsmejavati.Ja se nadam da cu jednog dana moci da napravim turnir od 10.000 e i da ce doci Fnatic,Navi itd ali sta ce uraditi bilo koja nasa ekipa.Bice u top12 i onda ce vam smetati verovatno zreb,organziacija,misevi itd.Samo se drzite svoga dvorista, prvo promenite kod sebe nesto,igrajte u kontinuitetu godinu dana, osvojite neki qualifer i onda ce vase price imati smisla.Do tada budite zahvalni sto pravimo ovo,trosimo nase vreme da bi cs go scena uspela i sto sponozri hocu da daju nesto jer da njih nema 50 posto vas ne bi videla novi mis ili slusalice. Hvala. ZA naredni turnir NOVCANE NAGRADE ZAVISE OD BROJA PRIJAVLJENIH EKIPA ODNOSNO NAGRADE SU PROJEKTOVANE NA 16 ekipa. 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest90 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) Kesare nema sta da se ti objasnjavas ljudima i na njihovo internet trolovanje... Vi radite svoj posao kao organizacija a ako se nekome ne svidja ne mora da ucestvuje u turniru. Nego daj ti nama konkretne informacije tipa: 1. Do kad su prijave 2. Kad je izvlacenje grupa 3. Koliko ekipa i koje ekipe su prijavljene (mislio sam na sastav ekipa ^^) Edited June 11, 2014 by Priest90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Da li moze i dalje da se prijavi za turnir? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Kesare nema sta da se ti objasnjavas ljudima i na njihovo internet trolovanje... Vi radite svoj posao kao organizacija a ako se nekome ne svidja ne mora da ucestvuje u turniru. Nego daj ti nama konkretne informacije tipa: 1. Do kad su prijave 2. Kad je izvlacenje grupa 3. Koliko ekipa i koje ekipe su prijavljene (mislio sam na sastav ekipa ^^) Bolje nemoj da dolazis na turnir, bice bolje po tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzoPoz Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Quote kobriceeee 1/4 plssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaM- Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Bolje nemoj da dolazis na turnir, bice bolje po tebe. :OOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest90 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Bolje nemoj da dolazis na turnir, bice bolje po tebe. Sav sam se usro. Hehehehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GamePub.Kesar Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 (edited) Moguce je i dalje prijavljivanje za turnir na mail kesarmaster@gmail.com Do danas su 2 ekipe uplatile ucesce tako da vas molim da uplate izvrsite do cetvrtka u 12:00h. Izvlacenje u petak 20.06.2014.godine u 16:00 h. Hvala.1 Gamepub team UPLATILI 2.Ination3.34k4.anarhia5.darex and co UPLATILI6.soulwax7.koalas team UPLATILI 8.core team9.faithin UPLATILI10.e sports UPLATILI11 bi4 12.Masina13.Shev UPLATILI14.Delta 15.Blitz Edited June 16, 2014 by GamePub.Kesar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaM- Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 mogli ste objaviti i line up-ove ekipa 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Moguce je i dalje prijavljivanje za turnir na mail kesarmaster@gmail.com Do danas su 2 ekipe uplatile ucesce tako da vas molim da uplate izvrsite do cetvrtka u 12:00h. Izvlacenje u petak 20.06.2014.godine u 16:00 h. Hvala.1 Gamepub team UPLATILI 2.Ination3.34k4.hsbg5.anarhia6.darex and co7.soulwax8.koalas team UPLATILI 9.core team10.faithin UPLATILI11.e sports12 bi4 13.Masina14.Shev 15.Delta Who the fuck is 34k? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 ajmo faithIN 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GamePub.Kesar Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 (edited) Zamolio bih sve lidere ekipa da mi posalju u inbox da li dolaze na turnir...hvala 1 Skroz Crne Nindze 2.34k3.darex and co UPLATILI4.soulwax5.koalas team UPLATILI 6.core team7.faithin UPLATILI8.e sports UPLATILI9 bi4 10.Shev UPLATILI11.Delta 12.Blitz Edited June 17, 2014 by GamePub.Kesar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NYANEGREDO Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Prijavi ekipu SkrozCrneNindze ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 17, 2014 Report Share Posted June 17, 2014 Negro i njegove troll ekipe :D 1 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 Dobro je sto se organizatori javljaju da kazu sta se desava , 3 dana je do turnira a ne znaju se ni grupe/satnice , ni da li ce biti turnira uopste , nismo svi sa Vozdovca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixyea Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 pes 13 turinir ili 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 mozes slobodno da racunas da se igra od 10 ujutru, kao i vecina turnira koji su se do sada odrzali u Srbiji. igra se ceo dan do 10 uvece (ili duze ako bude bilo potrebe) i naravno gledacemo da izbegnemo da stavimo ekipe koje dolaze van Beograda da igraju prve ujutru. grupe i satnice ce se znati u petak kada budemo znali tacan broj ekipa, posto prijave traju do cetvrtka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 18, 2014 Report Share Posted June 18, 2014 A sta se desava sa Fifom? Je l' se igra uopste? I ako da, kad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts