Jump to content

kupujem ps3

qwert00

Recommended Posts

posto imam jedan dzojstik..sta savetujete za drugi dzojstik da kupim-i gde?  neka jeftinija varijanta ako je moguca? ne bih ako ne mora da dajem 40-50e ili vec koliko kosta nov original(sto je jos malo 1/3 cele ps3 konzole:))

Kupis nov dzojstik od sony2 koji je tu oko 1900 dinara + kupis konveter na netu koji je 600 kinti max ! i eto ti novog dzojstika doduse na kabal al kontam da ti to nije problem posto se kuci igras ! to ti je po meni najbolje resenje , imas da nadjes i polovne dzojstike za tipa 2000-2500 al ono ko zna kako ih je taj pre tebe koristio i koliko se nervirao :) zzz

• Upvote (+1) 1

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

Ma daj bre jebote kakav dzojstik na prokleti KABAL ste vi normalni :D

Imas ps3 i sad ces da igras sa zicanim dzojsticima

Qwert nadji na kupujem prodajem ima po 30 jura max polovni, uzmes lepo originalni i zavrsio si posao

Pa ja mu kazem sta mu je dobro resenje da ne razmislja u kakvom stanju ce mu stici taj sa kupujem prodajem ! ima tamo i za 40e nov , ja mislim da je ovo najbolje i najisplativije resenje jebes kabal sta mu kabal smeta

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

pa juce sam ceo dan igrao sa kablom iako imam originalni bez kabla:) ...videcu ovih dana.to nije hitno - nego cisto ako mi uleti neko gost/gosca :)

C programmers never die. They are just cast into void.

C# programmers don't die either. They get garbage collected

• 2 weeks later...

Da ne pominjemo sto se online igre menjaju ako prcamo o mmo-ovima i ako nisi igrao kad je izasla nego posle exp, veoma verovatno da neke stvari iz originala nece postojati itd itd.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

• Create New...