kobrica2004 Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 posto imam jedan dzojstik..sta savetujete za drugi dzojstik da kupim-i gde? neka jeftinija varijanta ako je moguca? ne bih ako ne mora da dajem 40-50e ili vec koliko kosta nov original(sto je jos malo 1/3 cele ps3 konzole:)) Kupis nov dzojstik od sony2 koji je tu oko 1900 dinara + kupis konveter na netu koji je 600 kinti max ! i eto ti novog dzojstika doduse na kabal al kontam da ti to nije problem posto se kuci igras ! to ti je po meni najbolje resenje , imas da nadjes i polovne dzojstike za tipa 2000-2500 al ono ko zna kako ih je taj pre tebe koristio i koliko se nervirao :) zzz 1 Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Ma daj bre jebote kakav dzojstik na prokleti KABAL ste vi normalni :D Imas ps3 i sad ces da igras sa zicanim dzojsticima Qwert nadji na kupujem prodajem ima po 30 jura max polovni, uzmes lepo originalni i zavrsio si posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted April 22, 2014 Report Share Posted April 22, 2014 Ma daj bre jebote kakav dzojstik na prokleti KABAL ste vi normalni :D Imas ps3 i sad ces da igras sa zicanim dzojsticima Qwert nadji na kupujem prodajem ima po 30 jura max polovni, uzmes lepo originalni i zavrsio si posao Pa ja mu kazem sta mu je dobro resenje da ne razmislja u kakvom stanju ce mu stici taj sa kupujem prodajem ! ima tamo i za 40e nov , ja mislim da je ovo najbolje i najisplativije resenje jebes kabal sta mu kabal smeta Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 22, 2014 Author Report Share Posted April 22, 2014 pa juce sam ceo dan igrao sa kablom iako imam originalni bez kabla:) ...videcu ovih dana.to nije hitno - nego cisto ako mi uleti neko gost/gosca :) C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Cenim da je ovo najbolje mesto za ovaj clanak http://kotaku.com/my-friend-just-bought-a-ps3-and-i-am-very-jealous-1572193816 Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Ovo mozda vazi za SP igre, ali sta cemo sa MP igrama koje: 1. Preuzimaju primat nad SP igrama u svakom smislu, i ono bitnije 2. U 90% slucajeva, od datuma izlaska krece da im otkucava sat i godinama samo gube igrace i podrsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Da ne pominjemo sto se online igre menjaju ako prcamo o mmo-ovima i ako nisi igrao kad je izasla nego posle exp, veoma verovatno da neke stvari iz originala nece postojati itd itd. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts