Jump to content

Šta igrate?


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

uh, probao sam da igram Young Justice: Legacy za PC. Loša je igra totalno. Bukvalno je po sredi loša kopija X-Men Legends/Marvel Ultimate Alliance igara. Što je šteta jer lično bih voleo da igram neku DC igru u tom fazonu kad Marvel više ne pravi tako kul igre već sve neka govna.

 

Ovo je em fifth tier ekipa heroja, em je priča bezveznjkava i u klasi tih petorazrednih junaka. Ali to nije toliko bitno koliko je igra katastrofa sa tehničke strane. Kontrole i đene-đene (na tastaturi je input/enter dugme space iz nekog ralozga, ne enter), ali grafika je zato kao sa prvog XBox-a. Ova igra je izašla (krajem, ako se ne varam) prošle godine. Još ne postoje nikakva video podešavanja ili ih bar ja nisam našao. Pa em što je grafika krš nego je sve ostalo, meniji, fontovi, itd reckavo. 

 

Kontam da je bilo problema pri pravljenju igre i da je odlagana ali ovo je baš sramota da se izda u prodaju od strane velike kompanije kao što je Warner Bros. Može da prođe kao bezumni, polasatni brawler ali dalje od toga, teško. Može da se igra izgleda i u dvoje u lokalu, pa ako hoćete da podelite sa nekim ovu tugu od igre, eto prilike. Možda sam i malo prestrog ali pošto se meri sa igrama kao što je X-Men: Legends II, koji je izašao pre deset godina i i dalje izgleda bolje od ovog, ne mogu baš da kažem nešto lepo. Sve podseća na to ali je jako osiromašena verzija tih igara plus krš grafika. Teoretski može da se igra, u praksi i ne mora.

 

Plus - ima i bagova pun kurac.

 

4/10 - i to čisto zbog ok priče, "glume", iako je nebitna ekipa po sredi i što nije baš cashgrab za milo čudo već su se ljudi potrudili da popune rupu između prve i druge sezone crtanog. Loše su popunili ali i namera se ceni donekle. Nažalost, na videu ispod se i ne vidi baš koliko je krzava grafika.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LrcSaq_JxH4

Edited by CheighLee
  • Upvote (+1) 1

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Titanfall sam samo igrao dok mi je radila graficka, bilo mi je sasvim dovoljno :)

Valjda cu da nastavim kad jednog dana dobijem nazad sa reklamacije


Razmisljam se duzmem Infamous: Second Son, video po rivjuovima da je igra bas dobra, a i prethodne delove sam presao.

Link to comment
Share on other sites

Lale si igrao nov infamous ?

Prototajp je bila vrhunska igra, vise mi se svidjala nego infamous :)

 

Ubeđen sam da je već bio topic gde si pitao za infamous a ja ti rekao da je ok, samo ne mogu da se setim koji je to topic :) Sve u svemu, kul je :)

 

Prototajp je i meni bolji od Infamousa, jer je "luđi" nekako, nemam pojma, moćniji si kao lik, ali nije ni ovo loše.

Link to comment
Share on other sites

inače, ja sam baš danas rešio da dovršim prvi infamous koji sam započeo poodavno :D kul je igra, pametnija verzija prototajpa ali je ograničenija u nekim delovima. Definitvno bolja priča though. Baš sam skinuo i dvojku skorije, pa da vidim šta se dešava dalje.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ono, ne bih dao pare za nju ali ako bude džabe (valjda hoće) onda može da se odpika koja partijica... a i ne mora, kao da nema milion drugih mmotps naslova. Ja sam igrao neki Titan mod i ok je ali izgleda da je "balans među igračima" nešto čega se niko nije setio pa ja tako bedan sa puškicom i nekim štapićem-mačićem idem okolo ko balvan dok me neki lik sa dva lajt sejbera i nekim suludim puškama taslači po pedeseti put za redom. Takođe, mislim da poslednja partija koju sam igrao bila nešto izbagovana, ja plavi, moj Titan je plavi jelte, plavi Titan pobedi protivničkog crvenog dok mi ginemo okolo, oruši sve kapije i mi puknemo sa porukom Enemy Titan Has Defeated Yours ili tako nešto - wtf?! 

pljk!

Link to comment
Share on other sites

balans je tu uvek problem kad su te bete u pitanju ... kao onaj showdown ... tek kad se pojavi gomila igrača pa krene deljenje po nivoima može da se pravi razlika. tu je pak problem opet ako igra ne zaživi, svi idu u isti koš i onda opet dođemo do sličnog problema :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Uvatio ovaj Halfway da igram, i ne pušta me već više od dva sata. Potezno-taktička retro squad based igra, sa izvrsnom atmosferom i akcentom na priču i likove, tako da nije samo puko prelaženje generičnih nivoa (čiji je dizajn jedina zamerka).

 

https://www.youtube.com/watch?v=DAdRn1rr2Ak

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...