loled2010 Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Da li je neko koristio "sharkoon skiller" tastaturu? Koristim Logitech g15, tastatura je super ali ume da se ugasi na par sekundi... Nosio sam u servis, trazili su mi skoro 5000 din za kabal ali nisu sigurni da li je to trajno resenje. Edited March 28, 2014 by loled2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Jesam nešto malo, izgleda moćno, i to je sve. Tasteri nisu po kvalitetu ništa iznad onih na tastaturama od 5-7 eura, bolje izdvojene/gumirane tastere sam sretao na A4 tastaturama, a onaj znak, u plavoj verziji sija retardirano prejako, moraš da ga pokrivaš, jer odvlači pažnju. Prodao je ortaku za 1000 din... Moja preporuka - zaobići! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuronjac Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Kinesko cheap crap ako oces pro tastaturu uzmi neku mehanicku al za to treba izdvojiti 100eur.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts