Slađan Posted March 27, 2014 Author Report Share Posted March 27, 2014 evo izgleda i nekih detalja oko i dalje nenajavljenog AC: Comet http://kotaku.com/sources-assassins-creed-comet-will-let-you-play-as-a-1552929846 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 znaci tu ce verovatno biti brodskog multiplayera.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 8, 2014 Author Report Share Posted April 8, 2014 tračari se da će Unity imati i horizontalno trčanje po zidu a-la Prince of Persia - http://www.vg247.com/2014/04/07/assassins-creed-unity-could-have-horizontal-wall-running-parkour-artist-teases/ Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 16, 2014 Author Report Share Posted April 16, 2014 izgleda da je stari Rim zauzeo prvo mesto u nagađanju gde će biti AC: Comet, sve je lepo pojašnjeno ovde - http://www.gameranx.com/updates/id/21391/article/assassin-s-creed-5-comet-could-feature-caeser-s-death-in-ancient-rome/ Što me i ne bi čudilo da to bude vezano za AC: Brotherhood kao što je Unity, koji je tizovan na kraju igre kroz neke simbole. A jelte, em što se Brotherhood dešava u renesansnom Rimu, još furate Brutov oklop. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 AC bez baruta smešten u večni grad? oh god yes please Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 15, 2014 Author Report Share Posted May 15, 2014 deset Ubisoft studija pravi Unity Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Svidja mi se ideja skroz, nadam se da ce i multi da valja pa da se mozda uzme i original za konzolu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 9, 2014 Author Report Share Posted June 9, 2014 evo našminkanog gejmpleja. Baš je pokretan ovaj lik, vidite kako skakuće levo, desno, gore, dole ko lud. Inače, po sredi je co-op za 4 igrača u ovom videu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 9, 2014 Report Share Posted June 9, 2014 do jaja izgleda, samo da ne ostanu ovi health barovi iznad neprijatelja =c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 9, 2014 Author Report Share Posted June 9, 2014 hoće, jebiga, toga ima skoro (ako ne i) u svim igrama. Inače, ovaj francuski kičeraj mi deluje još više opčinjavajuće i lepše od 'talijanskog u AC II i AC:B Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 10, 2014 Author Report Share Posted June 10, 2014 28og okotobra izlazi Unity. Ovu drugu igru još niko ne pominje. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 buy, buy, buy, buy Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 10, 2014 Author Report Share Posted June 10, 2014 moram priznati da sam na trenutke bio "vau, kakva grafika". A pošto igra izlazi za fazon 4 meseca, kontam da je minimum došminkana. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 10, 2014 Author Report Share Posted June 10, 2014 evo jednog malo konkretnijeg teksta u vezi igre - http://www.pcgamer.com/previews/assassins-creed-unity-e3-hands-on-ubisoft-rewrites-the-basics-of-the-series/ Baš su u fazonu da menjaju neke detalje. Inače, igra neće imati multi, samo co-op koji nije obavezan, te misije će moći i solo da se igraju. Mapa će biti navodno veća od svih zemljanih masa iz četvorke kad bi se sklopile zajedno. Pominje se i deo igre u sadašnjosti, kriptično i nejasno je rečeno da će igrač tu "igrati sebe", šta god to značilo. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 10, 2014 Report Share Posted June 10, 2014 Da li je moguce da ce ovo biti prvi AC koji je pregotivan, ovo izgleda super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted June 25, 2014 Author Report Share Posted June 25, 2014 surov preorder marketing - http://www.destructoid.com/video-ubisoft-is-now-luring-consumers-into-pre-orders-with-gambling-277087.phtml Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Da li je moguce da ce ovo biti prvi AC koji je pregotivan, ovo izgleda super! ac2, Brotherhood? :) A ovo stvarno izgleda obecavajuce.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 opet ide taj duševni bol koji se javio kod gejmera u prvoj polovini prošle generacije konzola, kada su igre u jednom trenutku prosto zaostale grafički da mogu da se ubudže i na konzole i taj trend se onda produžio dobrano do kraja te generacije. Ovde je to prisutno već od starta i Watch Dogs je realno prva velika igra koja je to natrljala svima na nos i nekako ne očekujem da će novi AC izgledati baš ovako. Možda sam čak i utripovao ali mi već ovaj video izgleda malo siromašnije nego onaj sa E3, tu mislim na motion blur i teksture. A scene u videu su možda i iste kao u onim pre dva meseca samo malo drugačije što se tiče kvaliteta. Ubisoft izgleda ne preza od toga da skrši igru grafički malo da bi se dodvorili konzolaškoj publici, a videćemo kada izađe ovo, da znamo šta nas čeka za Division. Mene lično to sada nervira još više nego pre jer pre je bio taj "prelazni" period mnogo duži i ne toliko direktan. A evo konzole izašle pre devet meseci i nisu u rangu osrednjeg kompa iz 2011/2012 i od starta ima taj downgrade multiplatformskih igara. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Ja mislim da je ogromno cimanje praviti neke spektakularne engineove, a ljudi posle samo protrče pored svega toga u igri, bukvalno si svestan svih tih zajebancija samo ako pažljivo iščitavaš neki spisak čega sve ima, nego u samoj igri. Valjda smo generalno otupeli na sve te prizore, naročito generacije koje su stasale sa već naprednijim grafičkim fičerima. Definitivno prolaze vremena kad je nasvirana grafika prodavala igre, ja bih sad radije igrao No Man's Sky i da je tri puta ružniji, nego neki Crysis 5 koji će da ima isti gejmplej kao i svi ostali šuteri. Mada ovaj crowd engine iz Unitija deluje fenomenalno. ako takav acculy bude i u samoj igri. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 22, 2014 Author Report Share Posted July 22, 2014 sve to stoji ali mi je opet malo bezveze što generacija aktuelnog hardvera može da vozi do jaja lepe igre sa nasviranom grafikom ali toga nema toliko zbog poremećene ekonomije industrije. Jeste gejmplej uvek najbitniji ali kad već može i napredna grafika sa njim, što da ne. A inače Ubisoft je uvek imao do jaja endžine ali skoro nikad nisu nacvrcani do kraja u finalnoj verziji pošto igre nisu toliko dobro optimizovane za PC već za konzole. Tako da ono, posednje dve generacije konzola su usko grlo PC-ja u neku ruku. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 23, 2014 Author Report Share Posted July 23, 2014 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Au bre sta rade likovi, svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 29, 2014 Author Report Share Posted July 29, 2014 CGI trejler za Unity u kojem predstavljaju novog lika tj. ribu, a tu je i nova kolaboracija Woodkida i Ubisofta. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts