Prtz Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Postovani, Imao sam nalog koji nisam koristio nekih godinu dana i sada ne mogu da ga povratim. Kada uradim retrieve password, pratim link sa maila, promenim sifru i kada pokusam da se ulogujem - kaze invalid user name or password. Pokusao sam 2x i nikakve promene nema. Stari username je Witty. Unapred jako zahvalan na pomoci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullenceee Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Nisam hteo da otvaram novu temu.. Imam slican problem, s tim sto mi pw recovery salje na mail za koji ne znam pw(retard sam, znam) ako bi mogao neko od admina da se javi i da mi vrati stari acc, bio bih zahvalan.. poy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 Ne radimo to tako, zato je potrebno da imaš nalog sa pravim emailom. Ne postoji način da znamo da si to ti a ne neko ko hoće da ti hjijackuje nalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 mada, s obzirom da je dulence u pitanju (ili makar tvrdi da je on), mogao bi da dokaže identitet jednom slikom. slika treba da sadrži sledeće elemente: hristinu (sa dekolteom) dulenceta današnje ili sutrašnje novine ne zezam se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 6, 2014 Report Share Posted March 6, 2014 to je on, smarao me da mu pomognem da povrati nalog. al sam ga ignorisao :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 ipak on to da potvrdi na Ivanov nacin! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2014 Report Share Posted March 7, 2014 a ja nemam pojma ni ko je dulence i šta, ali ako ivanko kaže da ovako treba da pokaže i dokaže i to je ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts