Kal1mero Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 Не , него ми нема логике да ће да чека ред од 40 људи да би на крају сазнао да не мора данас то да уради :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 sto mozes danas ne ostavljaj za sutra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 a brate, ako ide brzo bolje sad da završi nego da se vraća čak u Žarkovo Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 nemaju info za poskupljenje.. kome se vozacka ne vodi na bg mora u ljermontovu. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted February 14, 2014 Report Share Posted February 14, 2014 zavrsio pre 10min.. obzirom da sam za licnu i pasos cekao ~5h ovo je odlicno.. imali su sastanak, nema govora o poskupljenju neko odvalio a mi (ja) se primio... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 (edited) ... Edited November 24, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 buržuj ima čitač kartica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 10, 2014 Report Share Posted March 10, 2014 Je l' radi nekom onlajn prijava ? Ja pokušao da prijavim ćaleta i sebe i oba puta dobijam ovu poruku. Probao iz IE, FF i Chromea. Učita podatke sa LK i onda kaže da ne može. Е управа ти формално постоји али суштински не ради :) Тако да заборави на њу :) Једино што можеш јесте да закажеш за личну карту или пасош. Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts