-HogaR- Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Drugari pomagajte ! Naime uzeo sam sa devojkom laptop Asus X552EA ( http://www.tehnomanija.rs/laptopovi/asus-laptop-x552ea-sx052d.html ) I digao na njemu windows 7 64bit,kad ono udjem na njihov sajt da poskidam drivere,kad uopste u ponudi nema za windows 7. Imaju samo driveri za windows 8 i 8.1 64bit. Pokusao sam da nadjem drajvere,ali nisam nesto vican u koriscenju gugla,pa bih hteo da vas zamolim,ako neko zna dal uopste POSTOJE driveri za ovaj laptop ( tj maticnu,chipset,blutut,driveri,usb portovi i sve sta treba i graficku kartu ) za windows 7 ,da se nadju ponaosob ,i da mi prosledi link ako postoje? A ako ne postoje driveri za windows 7 64 bit,ako moze neko neka mi prosledi na PM neki torrent sa proverenom verzijom 8ice ( i sa onim remove wat ilil kako se vec zove ) Hvala unapred :( :* Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 gieb picz devojke prvo 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted January 24, 2014 Author Report Share Posted January 24, 2014 pazi,ne tovarim te ja minusima :-D ajde stvarno,neka pomoc i to :-D Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 trebalo bi da sljakaju driveri za win8, probaj njih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Pisao sam ja o ovome, i postavio isto pitanje, Idi na Berza topic, pa vidi... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts