Guest Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 brb split Sigurno neću svako treće veče da pijem Erdinger, Grimbergen, Paulaner i slično. bolje jednom nedeljno erdinger nego svako treće veče zaječarac a najbolje čivas, džek ili džejmison! cenim da smo njih uzimali za zurku da bi ceh bio bar 2-3x veci na ovu kolicinu piva.. a koliko puta bi bio veći na manju količinu piva? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Бип сабија, реално. meni takođe Bip realno Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 dobar je Zaječarac, ne prdi kili nisam ni rekao da je los, cak naprotiv samo mi je vise za bleju zbog % u sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 a ta mutna psenicna ni ne mozes da popijes vise od 3 recimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 a najbolje čivas, džek ili džejmison! eh sad, kako mesas tri skole viskija, odluci se za jedan! :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 eh sad, kako mesas tri skole viskija, odluci se za jedan! :D pa ono, čivas retko pijem zbog cene al mi najviše prija džek mi je default džejmison sam pio jedno veče na nagovor ortaka i ležao mi je, pa sam ga od tada pio još nekoliko puta. ne stavljam led :) edit: i, naravno, moram još hektolitre viskija da popijem da bih svrstao sebe među poznavaoce, do sada se jedino za vino usuđujem da kažem da znam ponešto, za sve drugo sam amater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 inb4 VISKI 2014 topik :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Бип сабија, реално. bip je srpski badvajzer Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 do sada se jedino za vino usuđujem da kažem da znam ponešto Imas 2k pampura? 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Ja ne znam ništa i pijem da se napijem Imam još 10 godina fore da naučim da pijem da budem pripit 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Subjektivan sam, naravno, ali uvek prvi pik, kad ga ima u ponudi (i.e. kad sam u Jagodini, mada urbana legenda kaže da može i u bgu da se nađe). Jednostavno volim taj ukus, a što se pijanstva tiče - uvek je nepredvidiv, možete da popijete tuce i da budete samo pripiti i veseli, a možete da isforsirate 5-6 komada i da krenete da bulaznite. Edited January 24, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 bulazniti je vrh Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 najbolje pivo je iz frizidera najbolji viski je uz belo topik answered 5 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Mlad si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 u punoj sam snazi Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Slozio bih se za Zajecarca, definivitivno moj prvi izbor vec neko vreme. Nisam mnogo obratio paznju na BIP, ali bas cu da probam jer vidim da ga par ljudi hvali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Meni je BIP bolji od Zajecarskog. Tipa od NG. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 24, 2014 Author Report Share Posted January 24, 2014 pa ono, čivas retko pijem zbog cene al mi najviše prija džek mi je default džejmison sam pio jedno veče na nagovor ortaka i ležao mi je, pa sam ga od tada pio još nekoliko puta. ne stavljam led :) edit: i, naravno, moram još hektolitre viskija da popijem da bih svrstao sebe među poznavaoce, do sada se jedino za vino usuđujem da kažem da znam ponešto, za sve drugo sam amater. Jameson sa sokom od jabuke sabija..koliko god gej zvuci, ta kombinacija nekako bas valja..a inace mrzim viski.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribaipo Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 dobri stari http://www.youtube.com/watch?v=bMPjrWT4GeM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Meni se od piva svidja samo tamno niksicko i tamni erdinger. a najpitkije mi je tamno niksicko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 i ja pijem tamno niksicko, nekako mi je kul, iako ne volim pivo. ustvari crna piva su mi nekako kul. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 ako nisi pio tamni erdinger, probaj. skroz je kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 toceni tamni erdinger, to je ljudi ljubav Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 jel ima to u 4ci? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Nema al mislim da ima u Ventilu, mada ne garantujem ništa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts