Hegedis Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Momci i devojke iskoristite mogucnost zarade od 700 000 do ********** dnevno narednih 15 dana!!! http://worldoftanks.eu/en/news/44/rest-month-missions/ Edited January 15, 2014 by Hegedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Vise posto se ona misija od 50k ponavlja tj. mozes da je uradis vise puta tokom dana dokle god ispunjavas uslove * 5 pobeda gde si u top10 po exp * . Ko nije dokon, milka dnevno bez cimanja. Da se iskupuju silni tier 10 tenkovi :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) ne shvati me pogresno, drago mi je sto si okacio vest, ali stvarno nemam pojma kako si dosao do cifre od 700k dnevno kao maksimalne :D 1. misija - ok, 300k zbirno :) 3. misija - ok, team battle 250k :) ali, ako lepo citam: 2. misija - 50k, ali nije ogranicena sa jednom dnevno :D tako, da ako lepo tumacim, svaki put kada kompletiras ovo dobices jos 50k :D znaci vise puta u toku dana :D edit: dok sam se ja javljao ne telefon i odlagao enter, Pekar je napisao isto sto sam hteo i ja :D Edited January 15, 2014 by tzarinho Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegedis Posted January 15, 2014 Author Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Znam to ali ja sam greskom po sebi racunao , ispravljam se mogucnost zarade je neogranicena ko pazi sta radi!!! :) ISPRAVLJENO U PRVOM POSTU!!!! Edited January 15, 2014 by Hegedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Ma dzaba trosenja vremena, ako imas premium tenk lako uzmes te pare, ali za one koji nemaju dobro dodju, ali bolje da stave makar 1 dan premiuma se stisli za kesu... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Pa nije bas, Srki. U pravu si u sustini, ali tako si forsiran da igras jedan tenk, ili par njih eventualno. Ja sam prvobitne misije za 250k uzimao opusteno, jureci po prvu pobedu na svakom tenku (kad su misije bile dostupne i za nize tiereve, naravno, jer maltene samo njih igram). Opustenije je ipak kad mozes da igras sta hoces, i jos da zaradis. Meni ce vrlo lepo da legnu, jer mi se polako trose zalihe cokolade i benzina od 105 oktana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Pa to za one koji nemaju premium tenk, ja realno nemam premium tenk, ali igram timske sa IS-3 i ako imam premium lako se uzmu pare.Ali odkako sam se posvadjao sa curom, sve mi je krenulo na dole, pa cak i igranje WoT-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Treba bas obrnuto da bude valjda ;) Pazi, ja samo jedan tenk i imam sa kojim mogu da radim te misije, T-25. A vec ga koristim za zaradu, tako da je meni sve to win-win situacija. Da bih uzeo pare, moram da igram tenk sa kojim svejedno uzimam pare. Igrajuci ga, bice i bolji (jos mi je posada nubovska) pa cu lakse uzimati vise para. Jos bolje mi je 250k za timske bitke. Nikad dosta XPa na Traktoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Cek, ovo sve vazi za jedan dan...tipa 30 killova za 24h i dobijes 150k? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 да, али такође добијеш и 50к за 10 килова и 100к за 20 килова и 150к за 30.. Све укупно 300к, плус за сваких 5 победа где се нађеш у топ 10 тенкова у тиму добијеш 50к. Ја сам за сад зарадио 500к сребрњака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ropemaster Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Auuu ovo ce leci kao budali samar... vidim da ce neko da se ponovi sa nekim novim tenkicem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 ali pazi kada zelim da zaradim pare, ali me realno mrzi da igram jer sam u mislima totalno van mogucnosti da se fokusiram na tenkice... od 9. kada sam uzeo is6, dakle pre nedelju dana tacno, izvezao sam do danas manje od 10 partija :) inace, imam obicaj i ja da takve misije igram sa premium tenkicem, najmanje milion dnevno obicne legne u tim danima :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Znaci kako mrzim tipa ovih misija, samo ti kradu killove... Uradim 7k dmg u IS-3 u bitci sa X, i nemam nijedan kill... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareMagare Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Prosto neverovatno,pre sam imao po par ubisava po partiji,a sada kad ubijem nekog odusevim se.Losa sreca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Pozdrav od tenkova sa velikom alfom <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 ma bre od ovih vikend pl ratnika ne može da se živi imao sam tako debilne partije danas da mi je muka od wot-a prva partija danas i meni u tim upadnu dva mega majstora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 ma bre od ovih vikend pl ratnika ne može da se živi imao sam tako debilne partije danas da mi je muka od wot-a prva partija danas i meni u tim upadnu dva mega majstora Ovaj virgisss covece, kako mu ne dosadi igrati? o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 али како је могуће да има 12% погодака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Igra puno onog premium tenk što ima rafal i puca 250 metkova :D Pa pokušava da snajperuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padobranac Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 (edited) Znaci kako mrzim tipa ovih misija, samo ti kradu killove... Uradim 7k dmg u IS-3 u bitci sa X, i nemam nijedan kill...[/quote Pusti kilove,bitnija ti je steta. Ti si se onda odvalio od para i xp. Edited January 19, 2014 by Padobranac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 паре иду за килове, и по оних 50к за сваких 5 победа де си у првих 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padobranac Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Za tu jednu bitku je zaradio vise od 50k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 под условом да има премиум налог, ако и тад Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayard Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 ovo su ekstra mislije za kes,pogotovo ko ima premium i ekipicu za timske ,bas dosta kesa moze da se zaradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts