spo(ghost) Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 dobio sam lorewalkera :C jel to govno služi ičemu? :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Služi da se zezaš, i može da služi u zoo decku da krade spellove protivnicima, pošto svoje ne igraš :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 taj faj, možda da mu bacim stealth sa rougom, i onda zajebancija :D:D: Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Juhu, dobio Pyroblast. Jedva čekam koju ću sledeću kul kartu da dobijem za šest meseci Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 (edited) Igraj Pipe više arena i otvaraj više bustera :D Edited September 11, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 vise arena. ne kupuj deck za 100golda, jer pored decka (koji kosta 100gold-a) u areni sigurno dobijes jos nesto. zanci cesto se isplati i to valjano! :D Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Arene su mi deprimirajuće, ne mogu da se pokupim kad mi nudi ono, pogotovu što možeš da imaš više od dve iste u špilu, pa se zalepim za neke karte ko mutav (a i nudi mi neke skroz leve koje onda nikako ne mogu mentalno da uglavim sa tekućim herojem). Mada sam zadnja dva puta imao 3-3 ranove, što je ogroman uspeh za mene, jer svo vreme imam utisak da ne igram dobro i da bar 40 posto špila ne funkcionišu karte jedna sa drugom. I ta dva puta sam dobio buđave dekove, sve gomila karata koje odavno imam. I onda kupim bzveze za 100 zlatnika dek, jer sina mrzi da mi farmuje još 15 pobeda, i zabodem pajroblast. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Uzmi pip pročitaj trumpov vodič na LiquidHearth za pickovanje karata u areni, ima za sve klase pojedinačno, baš je dobro za ljude kojima teško ide arena. http://www.liquidhearth.com/guides/arena-tier-list Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Moze i ovo da ti posluzi za pocetak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Pa neko osnovno pravilo je da se bira 10 "najboljih" karata, 10 za sinergiju sa ovima i 10 da se ispegla mana curve. That being said i mene arena uzasava i naprosto me mrzi da je igram :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 dobio golden Lightwardena, osim bejbisitinga sa Priestom oko njega, jel vredi nešto ili da ide u furunu za dust? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Dust Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Dust it is Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 poz o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) poz o Edited September 29, 2014 by loshmee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balanor94 Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Haos, cestitam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 usrečino Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Šta je ovo gde se nalazim Šteta što već imam Silvanu, ali dvema legendarnim u packu se u zube ne gleda :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 Nekom loj, a nekome krtina Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 4, 2014 Report Share Posted October 4, 2014 (edited) Evo malo statistike tj verovatnoce racunate pri otvaranju 1000 packova: -The chances of getting a pack with any 5 legendary cards is one in a million -The chances of getting a pack with any 5 golden legendary cards is 1 in 3.2 billion -There's a 0.4% probability of getting 2 legendaries in a single pack -The probability of getting a pack with only one common card is about ~0.80% -There's a 16.26% probability of getting a pack with any golden card -Only 2.19% of common cards were golden, while 7.69% of legendaries were -The average $50 purchase of 40 packs will be worth about 3,600 Arcane Dust -The most common distribution was a '4100' 4 commons and 1 rare - accounting for 61% of packs opened -The second most common distribution was a '3200' - 3 commons and 2 rares - accounting for 12.2% of packs opened Edited October 4, 2014 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 (edited) koliko ste daleko u skupljanju kartica? meni fali 55k dusta za sve x2 trenutno. 13k za sve playable karte ukljucujuci i one koje se slabo slabo igraju tipa mukla itd gold sve dissenchantujem ako nemam normal duplicate 0 rl para potroseno, 1300 winova-1144 arena winova Edited October 31, 2014 by neverdie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 ovo izvukoh danas, obecava : D, fali late malo no sta je tu je http://i.imgur.com/QB3AmUA.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 Do legend sam došao sa Handlockom, a onda od ranka ~350 do ovde sa Heavy Taunt ramp Druidom :D Igram ovaj deck od trenutka kad sam ušao u legend rank, nisam ga net deckovao, osim što je sama osnova Ramp i što sam pozajmio od Doga ideju sa Zombijima kao early board control :) 2 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
kblo11c Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 GZ ! Evo ja zivi svedok in-game :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted November 19, 2014 Report Share Posted November 19, 2014 gzgz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts