Longleyy Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Kao i svaka druga MP igra ikada:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) Za sve ljude kojima zoo uzima dušu, pustio sam suzu na ovaj dopdek (i unstable ghoul je na 1hp, tako da čisti tablu) :o Edited August 5, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 ^prelepo Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SavKe Posted August 19, 2014 Popular Post Report Share Posted August 19, 2014 Večeras je pao neumoljiv atak sa rank 4 na konačno osvajanje jebenog legend ranka i misija je uspela! Posebno što su na tom putu sinoć pali i Reynad i DuckWingfFace :D doduše zaboravio sam da ss pobedu protiv rejnada, pošto je ragequitovao pa sam se zbunio :D 3 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Svaka cast! : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blunt Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Gz gz!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Evo na ovom vodu na oko ~05h41min počinje moja i Reynadova partija, baš sam hteo da ga čujem šta je pričao, al pošto sluša muziku vod mu je mutiran xD http://www.twitch.tv/reynad27/b/559520220 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) Svaka cast! Jos si i pobedio tvorca svih deckova Gaynada!;) Verovatno je kukao non-stop. EDIT2: Pa ima zvuk mozes da cujes. Sto se tice meca, odigrao je kao retard. :) Edited August 19, 2014 by loshmee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) Jebem li ga, meni je mutirano, piše ono "zato što sarži kopirajted materijal bla, bla..." Edited August 19, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Cudno, ja sam samo odmutirao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Izlogovao sam se i ulogovao na twitch, i sad hoće da pusti zvuk :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 haha :D odgledao sam mech... odlicno. na 5 krugu si ga razguzio kad nije mogao belchera da ti ubije i lose je vukao posle wrath-a xD malo srece, malo skila, ja se zaljubila :) gj! Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Poz za Savovskog, idemo na Sjow-a : D Snus in the anus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Jebi elitu :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Gledao sam protiv Kolenta. gg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Valjira o/ Malo statistike mete ko i prosli put, samo ovaj mesec Hunter = 176 Warlock = 74 Priest = 55 Druid = 53 Warrior = 49 Rogue = 35 Shaman = 28 Paladin = 25 Mage = 24 Trecina mete su Hunteri, priest na visokom trecem mestu, prvi put ikad : D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Drugi zlatni o/ Meni jos malo fali za golden. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Koji koji? :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Ja sam na ~20 pobeda od Warriora, a na ~100 pobeda od Šamana Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Rogue, jos 50 winova, a na vecini klasa sam na jedno 150 pobjeda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 23, 2014 Report Share Posted August 23, 2014 Ja sam prso od ove mete sa rogue-om a samo sam njega hteo da igram... @Savovski Warriora moz sutra duzmes a sa shamanom u ovoj meti cenim jos par meseci a? : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Geroš besniji nego ikad :D 1 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Najbolja animacija : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 on i golden shaman su najlepsi :) (shaman vise zbog totema,al vatra oko gerosha je neprejebiva :D) Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
neverdie Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 (edited) najteza partija koju sam ikada igrao! sad sam rank 3, nemilosrdno idem ka kardbeku! Edited September 8, 2014 by neverdie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts