FATA Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 iz kamiona ofc. doduse svajcarskog pa sam u nedoumici sta ciniti, da li ga zadrzati u vlasnistvu ili proslediti dalje? (koliko bih mogao da dobijem za njega, ima sitnih tragova koriscenja po ivicama ali je ceo front u odlicnom stanju? plus imam galaxy nexusa i zadovoljan sam istim a ne vlazim na pomenuti telefon, tako da mi nije najbitnija opcija da ga zadrzim) proverio sam da nije bleklistovan i nije, ali ima onaj screen lock od 4cifre.. pa ako rurpolice odobrava svaki savet je dobrodosao :) prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 još jedan ovakav topic, tuga 3 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted January 7, 2014 Author Popular Post Report Share Posted January 7, 2014 i meni je tuzno sto se ponasas ko da si 25-50 pa me ne vidis da trcim po forumu i stavljam ti do znanja. 5 prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts