SteXmaN Posted January 15, 2014 Author Report Share Posted January 15, 2014 Vidio sam sad tebe i rejza na consoli kada ste hteli join,samo popunite formu na SteXmaN referal i mocice te da udjete na srvr,vcrs najverovatnije.Ostavite t ip Uid i to je to,sve piše tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Odradio sve, stavio tebe za referala. Super, onaj server je mrtav (bukvalno, ne konektuje nas) mozda je temp nesto, al svakako fali populacije... EDIT: Dojaj! Vajtlistovan u roku od 3 minuta. :) Edited January 15, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Evo mapa sa objasnjenjima gde je sta za lakse snalazenje: 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 squibbq vajtlistovan si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Dakle ukratko: kucate /pos i dobijate koordinate, mi smo sada (ako pogledate rejzovu mapu) na Metal mountainu skroooz na jugu. Nasi coords: x7162 y375 z-(to je minus)3395 Malo je teze da se snadjete u startu, ono sto vam odma treba je 5 wooda i 5 rocka da napravite hatchet. Kad uradite to nadjite kokosh ili njusvi, dobicete matse za pocetak (meso, cloth, animal fat...) cloth je za armor recimo, pocetni, meso ne jedite zivo poisonovace te se (napravite camp fire, drzite E iznad camp firea metnite wood unutra i meso na cook, sacekajte 30 sec ionda moze klopa) Kad imate hatchet i meso, naapravite odma bow i strele (samo svinje i kokos mozete hatchetom, sve ostalo-medved, vuk, zombi, PVP igrac sjebace vas) Ne verujte nikome sem nama realno (iskusio na tezi nacim :/) Kad ste opremili cloth armor, bow, arrows, hatchet i meso (sve je to brzo) napravite wood shleter (pozeljno je da ste vec nasli nas na koordinatama tad) i wooden door. Unutra stavljate sleeping bag (to je 15 clotha). Vrata koja vi postavite mozete samo vi da otvorite, sleeping bag je respawn poin kad umrete (respawn at camp) To je ukratko, detaljnije ingame, ili ako neko doda naravno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 15, 2014 Author Report Share Posted January 15, 2014 Na isto ono mesto pocni gradjevinu,lako je ogradit i najbolji sistem je ono "hotelski",ko pre.Ispod nas imaju likovi,pa beware. Sad je vrh,ima da ih pokorimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Onaj tamo supak od stene je premali za sve nas ako nas bude dosta, moram oda nadjemo prostranije malo ali to TEK kad naucim sve od metala (foundation, wall, doorway, pillar i ceiling). Do tada jebiga, nadajmo se da nas nece dirati ovde :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 nasao sam obalu i malo upoznao teren, ali nisam naisao ni na jednu jedinu svinju lol. btw zasto nemam push to talk indikator, jerli to ima veze neke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Pa u Rastu nema indikator kada pricas, sto je njesra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 16, 2014 Author Report Share Posted January 16, 2014 Alpha...enzou popuni formular,vidim te ovamo al te kikuje srv zato sto nisi na whitelist,nzm da li je admin online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzou Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Ma usao sam da uzmem UID, evo poslao sam app Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 nasao sam obalu i malo upoznao teren, ali nisam naisao ni na jednu jedinu svinju lol. btw zasto nemam push to talk indikator, jerli to ima veze neke? Imas prasadi u toj dolini izmedju Metal mount i one levo zaboravih ime. Nema samo svinja doduse, pazi se. I jos jednom, ako vidis da neko ide ka tebi budi obazriv ako nije (Pekar, ja, Rejz, stex enzou majebenimarko ili packe) spremi levi klik, taj koji trci je sigurno vec spreman da ti otvori glavu poput kokosa. :) Nemoj prvi, ali budi spreman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Vicite tamo da me whitelist-uju bre. Ocu da gologuz razbijam glave ostalim gologuzima :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Inace Peks, onaj tvoj sistem gradnje je bio skroz kul, stim sto bi mogli (kad nadjemo zemljiste) 2x2 foundation, od toga 1 ima stairs drugi floor/ceiling, i tako na sprat (kolko nas vec bude. :) ). Oko toga high spiked fence, kako se zove vec i stekamo metal jurimo BPove za metal konstrukcije. Posle ponovimo to i sabijemo zivot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Nema sta da ponovimo, mislim mozemo ali ultimativno sagradimo oko toga, znaci 2x2 drvo a oko toga metal. Kao utvrdjenje. Naravno treba naci plac da moze to da izdrzi :D. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Nije me mrzelo :) EDIT: Pa pomnozeno sa visinom kolko nas vec ima. Edited January 16, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted January 16, 2014 Author Report Share Posted January 16, 2014 Imam BP za c4,nabavio sam m4,metal fundation,metal staircase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Imas prasadi u toj dolini izmedju Metal mount i one levo zaboravih ime. Nema samo svinja doduse, pazi se. I jos jednom, ako vidis da neko ide ka tebi budi obazriv ako nije (Pekar, ja, Rejz, stex enzou majebenimarko ili packe) spremi levi klik, taj koji trci je sigurno vec spreman da ti otvori glavu poput kokosa. :) Nemoj prvi, ali budi spreman. cuvam se onog hrvata najvise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Uh od c4 smo daleko, ali very good find! :D @Dr. Jel jeo govna vec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 nije jos, ali sa onim nickom pitanje je vremena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Bicemo spremni :) Jos jedno, kad se "skucite" ostavljajte sve unutra. Nosite osnovno, jer kao u vecini survival igara kad dumrete, sve ostaje na podu za tog ko vas je klepio. U slucaju da je zombie/vuk/medved loot ostaje na podu rekao bih 20ak minuta (ako nisu cackali nesto server-side), tako da ako znate gde ste geknuli-trk. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 upalim igricu, stiskam f1, nema konzole :( koliko treba da ucita? :( Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 (edited) Ako imas onaj gray screen uradi sledece: skini ridistributable fajlove nadji Emu.ini (tacan naziv je emunesto) tu proomeni "english" u "English" (dakle veliko slovo) ako je sve ok pokazace ti main meny za 10ak sec. E da: Neki TS server ako neko moze da hostuje bilo bi sjajno. :P jos jedna komanda u konzoli: "grass.on false" bez navodnika Edited January 16, 2014 by Fenodrim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 da, imam grejskrin, skinuo sam sa beja onaj od 300mb rar dal je moguce da je igrica toliko lagana? :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 ADRESA : 217.26.212.20 PORT : 9987 PRISTUPNA SIFRA JE : bitange Napravite svoj kanal kad udjete, stavite pass da ne upadaju majmuni i podelite sa drugarima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts