Sikirica Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Misija može da se obavi ako igraš tenkove makar 8 sati na dan... Tj ne zaposlen si ili si na raspustu ili jednostavno nemaš društveni život. Ne vređam nikoga ali misija je veoma teška ako osim tenkova radiš i nešto drugo. Svaka čast svakome ko je obavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimaJagodina Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Victory Sacred Valley 1/3/2014 10:00:11 PM Type 4 Chi-To Experience received: 1,786 Credits received 43,330 Mission completed! Reward: Premium days added: 3 ovo je bila zadnja partija, tako da je IS6 stigao u garazu Accelerated crew training 'IS-6' is on. okruglo 20 dana po , otprilike 4 ipo sata u proseku dnevno , naravno pod premijum nalogu, i zaradio . E sad da vidimo dal' tenk valja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikac84 Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Cestitam Simi ali za mene je to nemoguca misija.Ja u startu nisam imao nijedan t6 tenk a sa parama sam propao ko grcka tako da nisam mogao da kupujem samo zbog misija. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sikirica Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Svaka čast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Bravo veverice, nego kazi ti meni kad si vec naterao posadu toliko, da nije ta 6ica kupljena ranije? nije brate posada mi je sa is4 nije brate posada mi je sa is4 Bravo veverice, nego kazi ti meni kad si vec naterao posadu toliko, da nije ta 6ica kupljena ranije? ja nemam posadu na premium tenkovima uvek treniram posadu sa drugih tenkova na njima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goodzy Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 ma japanci i nisu nesto do sedmice a sto se tice kineza type58 je cudo hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superstar31 Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Svaka čast drugari Ja ću biti realan, prosečnom igraču treba oko 6h dnevno da piči (ako ne podeli računam na 15 dana grindanja sa premiumom), tako da ono mesec dana može da se igra i manje po 3 sata pa da se stigne opušteno. Ja sam na to gledao drugačije, krenuo igram avione WOWP od kog me ne boli glava, gde se ne nerviram ko kako igra, a i pejzaž je lepši. Pokupovao gomilu premiuma, ni ne znam šta ćemi al ae da se naigram kao čovek. Pošto sma krenuo WOWP ja batalio tenke, a krenuo ozbiljno u jednom danu napucao 50k sa Rusima i šta bi batalio.. Nije vredan tenk od 50e da me boli glava, radije sam pikao WOWP 2 čuke možda i manje i čitao u međuvremenu neku knjigu, i učio za faks.. Da je ovo nolajferska misija, itekako nije, već je stvar kako ko gleda na ovo. Ja lično znam da će mi biti krivo što ga nisam otključao, ali sam svestan da sada kada kupim T 10 verovatno neću ni igrati više sem klanskih (kojih trenutno nema) tako da ono. WOWP je ideja WOWP je promena okruženja, čekam avione klanske d ase igraju da se uzimaju neki goldi ovo ono. OGROMNE ČESTITKE ZA PČELE RADILICE. BTW MISIJA NIJE NOLAJFERSKA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursus_speleus Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Dosao do Britanaca, popusta me snaga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 meni je misija pala skroz opusteno...i to sam poceo da igram od 26og septembra, po 3h dnevno, tj samo sam uzimao x2/x5 sa svim tenkovima pri cemu su mi rusi i dalje najbolji tenkovi, x5 sa rujama sam opusteno uzimao po 8k-10k exp-a(t-34-85 i kv-1s), ako bi nastavio sa x2 dnevno stigao bi bez problema do is-6(4 nacije na 70k, ruje na 86k, svabe i usa na 40k) sad za vikend sam pogurao dosta jer sam bio free :D Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaraki Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 ja ne pamtim kad sam seo da igram tenkice 3h bez prestanka.. mozda ako igram sa nekim ali sam nikako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedjolica Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 ja igram po 12 sati min svaki dan ali mi je bio smor da krenem na is6 za to vreme mogu da uzmem dve desetke... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 meni je misija pala skroz opusteno...i to sam poceo da igram od 26og DECEMBRA, po 3h dnevno, tj samo sam uzimao x2/x5 sa svim tenkovima pri cemu su mi rusi i dalje najbolji tenkovi, x5 sa rujama sam opusteno uzimao po 8k-10k exp-a(t-34-85 i kv-1s), ako bi nastavio sa x2 dnevno stigao bi bez problema do is-6(4 nacije na 70k, ruje na 86k, svabe i usa na 40k) sad za vikend sam pogurao dosta jer sam bio free :D fixd bro ;) @ topic: realno misija se moze zavrshiti, iako sam propustio poprilichno dana dobrih za grind (npr. onaj x2 za svaku pobedu, jedan dan x5 itd.), situacija mi je sledeca: Ger - 100k USSR - 100k Fra - 85k USA - 80k UK - 60k Chi - 85k Jap - 60k tako da ono.. svako je mogao, chak i bez preterano muke, obzirom da ja nisam preterano igrao, najvishe 2-3h dnevno i to samo kada mi se ukaze prilika,, sa izuzetkom ovog vikenda gde je mozda bilo i sat vremena vishe od toga.. dodushe, ja sam pukao free xp da bih odmah igrao tier VI kineza, japanca i engleza, ovo ostalo sam vec imao :) Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareMagare Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 svaka cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Mislija je laganica , stalo mi nesto manje od 10k , ali cekam da prodju ovi popusti, jer vec imam IS 6 pa da dobijem punu kompezaciju u zlatu. ;) Prakticno sam zavrsio misiju u 2 nedelje , bez nekog cimanja. Inace namazan je WG dali su ovu misiju tacno u vreme kad izlaze WT tenkici ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vevericaubica Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Mislija je laganica , stalo mi nesto manje od 10k , ali cekam da prodju ovi popusti, jer vec imam IS 6 pa da dobijem punu kompezaciju u zlatu. ;) Prakticno sam zavrsio misiju u 2 nedelje , bez nekog cimanja. Inace namazan je WG dali su ovu misiju tacno u vreme kad izlaze WT tenkici ;) pa popusti se završavaju kad i misija bolje uzmi i 15% manje gold nego 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somi Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 pa popusti se završavaju kad i misija bolje uzmi i 15% manje gold nego 0 Nije tacno misija traje do 16 januara ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 (edited) kao i popusti :) svi popusti na tier VIII-X tenkove traju do 16. januara :) ako ne uzmes is6 do tada, neces ga uzeti uopste :) mozda se nisam lepo izrazio - i is6 misija i popusti se zavsavaju istog minuta, bukvalno :) Edited January 9, 2014 by tzarinho Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrHe Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Mission completed! Reward: Vehicles added: IS-6 Slots added: 1 Quote mrf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Saka čast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Mission completed! Reward: Vehicles added: IS-6 Slots added: 1 gz bato :) lepo sam ti rekao u cetvrtak da ces ga uzeti najkasnije do subote :D Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Mislio sam na pocetku da je misija teska, i da trebas biti no-lifer, nisam je nazalost krenuo posto nisam imao sve otkljucane VI od svih nacija :/ A sad kad vidim da je toliko mnogo njih uradilo i da nije nista tesko... Nadam se da ce biti jos slicnih misija kao ova za IS-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerbe135 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Evo ulazim u zadnjih 24 sata misije, imam sve zavrseno sem japanaca za koje mi fali jos 60k. Pravim po 40k dnevno od kad sam seo da igram, i danas dok spavam ce mi ljudi iz klana naizmenicno igrati po par sati svako. Nadam se da cu uvece u ovo vreme imati tenkic. Drzite mi palceve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 srecno ti bilo - mrhe i ja smo relativno brzo zavrsili nase is6 misije. realno tih 60k expa je moguce izgrindati u toku dana, narocito ako se smenjuje vise ljudi. Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandra01 Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 za ovu misiju je potrebno samo biti nezaposlen i ukljuciti se u no life mod :) sto kod nas i nije tako tesko s obzirom gde zivimo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts