Čamuga Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 geno, ne serikoga boli kurac za 300 fps-a u jebenoj kuci, kad npr lirk u jebenom chernu ima 15-20 fpsja imam i5-4670k. gtx 770, 8 gb rama i imam ocajan fps cim udjem u bilo koji manji grad.igra moze da se igra po nwa i livadama tim jebenim i to je to.a taj booster je govno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Pa dobro mozda ima ljudi kojima treba dobar fps u kucama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Ako si u Chernu neces sigurno trcati ko lud kurac sa 10fpsa po gradu, nego ces se kampati po kucama itd ko sto svi rade.Meni je oko 25-30 u chernu sa mojom "optimizacijom".Ako si na NWA/Mishkino imaces 30+ sigurno fps sto je dovoljno za sve.Ako si u Zelenogorsku, Severogradu ili cini mi se stari novi sobor i ima jos par mesta gde je ocajan fps, u zelenogorsku je gore nego u chernu to znam.Ako si u selima imaces vise od 25 da ga jebem sto je dovoljno za ubit` coveka :DNas ima preko 15tak tako da nam nije dosadna igrica, obicno nas igra u isto vreme 5-6 sto bude veoma zanimljivo, frka trka i ostalo :) Al obicno 2-3 coveka snajperisu po kranovima, zgradama a mi ostali trcimo sa 25 fps i pucamo iz automatskih :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 naravno da hocu da trcim i da pucam po chernu, al necu da imam beast pc i da imam 15 fps-a jer su mongoloidi koji nisu optimizovali igricu.jos malo ce 2 god kako je izasla igrica, a oni nisu uspeli nista da urade konkretno.rip in peace daisy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Pa ajde probacu i ja, problem kod mene je taj sto ja ne zelim da drzim na low sve :DTaj *.ini fajl se redovno konfigurise po potrebi, Armu 3 sam konfigurisao tako da su mi pretezno High detalji i imam 80fpsa na polju, i 50~60 u gradovima, doduse tamo su manja mesta, ali opet:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Stavis sceneComplexity 50k ili 150k biraj sam, a default je 500k onaj sto te snajpa sa wincesterom sa apartmana neces videti al sa hunting scopom hoces, objekte stavis na high-very high da vidis lepo coveka a ne ko tackicu ili tako nesto, evo sad su u cernu ovi ubili 5 lika sto full sto bambija, ja sam na tom serveru danas prosao Dichinu ubio jednog, uzeo kamion u vyboru dok sam lutovo oko kamiona lik pokusao da udje ubio i njega, treci me pucao sa ledja dok sam vozio kamion, prevrnuo se u kamenki i tako te spike :) Iako igramo bas cesto pvp u chernu ja vise volim kretnju trcanje i to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=jrvfO8bKxH8 Ovako se baca bomba :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 20, 2015 Report Share Posted November 20, 2015 Igrao sam sa dva druga jednom prilikom nasli smo bombu i sada, ajde kao da probamo da srusimo zid. Bomba mu je ostala u ruci (tadasnji bug), krenusmo u beg, medjutim dzaba :D sva trojica smo odleteli u vazduh, iako smo poprilicno odmaglili za jednu bombu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Sto bi drugar rekao bolje da se zove BugZ igrica :) Inace dve zanimljive pricice sto su nam se desilo, tj jedna je onako ekipno druga je samo jednom liku iz "ekipe"....Trci nas 7-8 zajedno i svi smo na TS-u i sad to sve prevazilazi bilo kakav vid ozbiljnog igranja i cujes jednog lika e ljudi cuo sam kamion, i mi svi kao ma da jedino si ti cuo, i on kao ne ne ozb, pratite me i mi smo njega pratili bar 10tak minuta i niko nista ne cuje samo on cuje, da bi na kraju rekao " E ljudi sry nije to bio kamion nego ventilator u mom kucistu"... mi smo popadali...A druga, drugar ubije lika u kamionu za vozacevim mestom i nece telo da propadne(ispadne) a on ne moze da sedne da pobegne, i kao aj da proba na suvozacevo pa onda na vozacevo, i kad je seo, ovaj lik se osvesti, upali kamion i odveze drugara kod svog nekog lika koji ga je instant ubio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 23, 2015 Report Share Posted November 23, 2015 Mi smo imali slucaj da u isto vreme uletimo u Firestation na NWA sa delom druge grupe, mi na jedna oni na druga vrata, i niko ne puca :DJa vidim nepoznat lik, i preko TS-a jelte, krenem da opisujem lika kako izgleda, vidim svi cute, niko ne potvrdjuje taj identitet i ja metak u glavu :D vidim niko od nasih nije umro, posle toga nastade neki gadan fajt, naravno standardna borba od preko 1h borbe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 (edited) Izbace patch svakih 5 meseci i to izgleda ovako nekako. Inache patch pre ovoga je bio pre nekih 3,4 meseca i bio je tezak 4.8mbIzgleda je doslo vreme da se obrise igra. Ovo je smesno majke mi moje.Mislio sam da je Arma3 promasena investicija ali je sad ipak Dayz na prvom mestu Edited December 2, 2015 by cyBhoneR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Islo je 1,8gb > 5 mb > 5mb i tih 2 mb sada :Dto je nesto vezano za bus... Ubacili su stojadina ladu nivu i autobus :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Ocaran sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 sto je arma3 promasena investicija, igra je genijalna. king of the hill je vrh, a i ostali modovi su vise nego pristojni Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Verovatno je mislio zbog FPS-a...Ja stvarno mrzim i armu i dayz i bohemiju i dean hall-a i sve to jer tako dobre igre tako losa optimizacija, dayz sam prestao igrati jedno 5-6 dana :D jer cekam 0,59 u live-u pa da krenem ponovo trcati, istrazivati, pokusati kampovati na vehicles, ovi sa ts-a igraju i dalje pvp u chernu mene mnogo smorilo bole me oci od gledanja u 20fpsa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Verovatno je mislio zbog FPS-a...Ja stvarno mrzim i armu i dayz i bohemiju i dean hall-a i sve to jer tako dobre igre tako losa optimizacija, dayz sam prestao igrati jedno 5-6 dana :D jer cekam 0,59 u live-u pa da krenem ponovo trcati, istrazivati, pokusati kampovati na vehicles, ovi sa ts-a igraju i dalje pvp u chernu mene mnogo smorilo bole me oci od gledanja u 20fpsa :DKakvog fps-a? Jesi ti igrao armu 3? Ona nema nikakvih problema sa fps-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Nisam instalirao sve peceve i one packove sta vec, tako da ne mogu nista da tvrdim, zato kazem mislio...Al ono osnovno sto sam instalirao i probao da udjem na altis u sred grada jebe fps...mada su mi rekli da kad sve lepo instaliras i podesis radi lepo sa dobrim serverom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 nikakvi patchevi i packovi ne trebaju da bi arma radila kako treba, igrica je za razliku od dayZ-ja optimizovanaako imas bolji pc neces imati problema nikad sa armom, dok sa ovom šroflmaođ igricom mozes da imas sta hoces i da imas u chernu 15 fps. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 videcu sad ovaj novi patch od arme da skinem i da podesim settings i da probam igrati...valjda je 960t 3,0 sa 5tim otkljcanim jezgrom, 8gb ddr3, r9 270 2gb ddr5 ( sto ne znam ni dal sam probao da igram sa ovom grafom), ssd, dovoljno za igranje arm3 :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 sad bi ti zabo minus majke mi moje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 4, 2015 Report Share Posted December 4, 2015 setio sam se :) probao sam sa njom zato sam je i kupio i nesto mi fps dropo, i bukvalno sam izasao da igram dayznego pitanje je bilo sto je tebi propala investicija arma 3 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 lel pa svaki retard zna da je za armu/dayz najbitniji procesordzabe si kupio grafičku, maćori lel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 I armu i grafu sam dobio jeftino tako da sam dobro prosao svakako, i nisam kupovao grafu samo zbog arme, arma je naknadno uletela... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 (edited) i nisam kupovao grafu samo zbog arme, arma je naknadno uletela... probao sam sa njom zato sam je i kupio i nesto mi fps dropo, i bukvalno sam izasao da igram dayz lel Edited December 5, 2015 by Čamuga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno Posted December 5, 2015 Report Share Posted December 5, 2015 (edited) Armu sam kupio zbog grafe ne graficku zbog arme wtf :S mada sam je kupio i zbog 8 rama uopste se ne przim na armu koliko sam imao priliku da je jeftino uzmem, to pokazuje sto je jos nisam ni instalirao, al ne vidim poentu da mi ne odgovorite dal je dovoljna confa ili ne, mada znajuci cybhonera samo je njegova konfa dobra :D lel Edited December 5, 2015 by Geno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts