Kemp. Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 (edited) Ovakav - Neki ati radeon je u pitanju, hd 46xx ili 6xxx nesto, zaboravio sam, ne uzima mi se nova grafika. Klasican kuler sa 4 -pink konektorom. Zvao ove vece prodavnice niko nema, gledao nesto usput po gradu, nista. Neke ideje/predlozi? Edited December 9, 2013 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nevrstahp Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 au, pa sobzirom da ima taj trouglasti deo sa 3 srafa gl with that :D a da kupujes novi hladnjak ti se ne isplati! koristan post je koristan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) Moraćeš da budžiš. bojim se :-) Šrafovi, ako treba i žica, i par lepih, kvalitetnih ventilatora. Potraži po servisima ili gde već AMD AM2 i novije kulere, ti ventilatori bi trebalo da budu odlična osnova - trbalo bi da su istog prečnika, nisu preterano "debeli" - možda i stanu pod taj lim uz malo budženja, imaju kuglične ležajeve, nisu mnogo bučni, i dolaze po defaultu sa 4-žičnim konektorom kakav ti i treba... Edit - ma možda i ventilatori sa 939 i 754 pasuju, sve mi to nekako slično deluje, ovako, po sećanju... Edited December 10, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts