Jump to content

Servis zvucnika u NS? :)


Gia @ vozd

Recommended Posts

Drugra moze mali help :)

 

potreban mi je servis za logitech zvucnike u novom sadu .... prvo je poceo da se gubi signal a sad su mi dva zvucnika prestala da rade, nije problem sa kompom testirano na vise kompova, pa me sad interesuje da li neko nekog zna ko nekog zna da zna za neki servis u novom sadu? :)

 

u pitanju su 5.1 zvucnici, model x-530, stari su nekih 5-6 godina pa me interesuje da li ima svrhe njih spasavati ili uzimati neke nove :)

 

unapred zahvalan :)

KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!!

Link to comment
Share on other sites

Sličan problem, isti zvučnici, ili x-540, što mu dođe isti q, samo što sam ja ograničen na Šabac, pa ako neko može da pomogne... Meni su otišli izlazi od zadnjih zvučnika, na jednom je zvuk čist, ali tih, na drugom je normlano grasan, ali krči i pucketa... I ima neki problem oko potenciometra za jačinu zvuka ili šta već, nekad se utišaju zvučnici, a nekad "prokinu" kako treba. Nabio sam parče žice i prespojio dva kontakta kod potenciometra, tako sam našao "stabilno" stanje, na malo jačem volume-u, pa regulišem zvuk softverski, potenciometar ne pipam, i stoji mi tako otvorena ploča iza monitora:-)

 

Sugestije dobrodošle. 

 

@Dushan - iskopao sam 3 savršeno ispravna satelita za x-530 na šabačkom vašaru, da mi služe kao "bekap" kad neki od ovih rikne... Ti promešaj malo satelite i izlaze, vidi da li su ti problem jedni ili drugi (mada pretpostavljam da su izlazi-ja sam imao sreće da budu oba zadnja, pa ih koristim normalno kao 2.1 sistem...) Ako se ispostavi da su sateliti, javi se :-)


I ovo možda može da pomogne

 

http://forums.logitech.com/t5/Speakers/Logitech-X-540-volume-fluctuations/td-p/191586/page/2

 

Kraj druge strane, post by smartmanik, je, u neku ruku, ovo što sam i ja uradio da dobijem stabilan zvuk, samo što ja nisam ništa savijao, već sam prespojio žicom. Naravno, to je samo privremeno rešenje za gubitak jačine zvuka, koji je, očigledno, vrlo rasprostranjen sa ovom serijom zvučnika, dakle Logitech fail. Za crknute izlaze ćemo morati da nađemo dobar servis u svakom slučaju...

Edited by milanche

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...