Gia @ vozd Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Drugra moze mali help :) potreban mi je servis za logitech zvucnike u novom sadu .... prvo je poceo da se gubi signal a sad su mi dva zvucnika prestala da rade, nije problem sa kompom testirano na vise kompova, pa me sad interesuje da li neko nekog zna ko nekog zna da zna za neki servis u novom sadu? :) u pitanju su 5.1 zvucnici, model x-530, stari su nekih 5-6 godina pa me interesuje da li ima svrhe njih spasavati ili uzimati neke nove :) unapred zahvalan :) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 (edited) Sličan problem, isti zvučnici, ili x-540, što mu dođe isti q, samo što sam ja ograničen na Šabac, pa ako neko može da pomogne... Meni su otišli izlazi od zadnjih zvučnika, na jednom je zvuk čist, ali tih, na drugom je normlano grasan, ali krči i pucketa... I ima neki problem oko potenciometra za jačinu zvuka ili šta već, nekad se utišaju zvučnici, a nekad "prokinu" kako treba. Nabio sam parče žice i prespojio dva kontakta kod potenciometra, tako sam našao "stabilno" stanje, na malo jačem volume-u, pa regulišem zvuk softverski, potenciometar ne pipam, i stoji mi tako otvorena ploča iza monitora:-) Sugestije dobrodošle. @Dushan - iskopao sam 3 savršeno ispravna satelita za x-530 na šabačkom vašaru, da mi služe kao "bekap" kad neki od ovih rikne... Ti promešaj malo satelite i izlaze, vidi da li su ti problem jedni ili drugi (mada pretpostavljam da su izlazi-ja sam imao sreće da budu oba zadnja, pa ih koristim normalno kao 2.1 sistem...) Ako se ispostavi da su sateliti, javi se :-) I ovo možda može da pomogne http://forums.logitech.com/t5/Speakers/Logitech-X-540-volume-fluctuations/td-p/191586/page/2 Kraj druge strane, post by smartmanik, je, u neku ruku, ovo što sam i ja uradio da dobijem stabilan zvuk, samo što ja nisam ništa savijao, već sam prespojio žicom. Naravno, to je samo privremeno rešenje za gubitak jačine zvuka, koji je, očigledno, vrlo rasprostranjen sa ovom serijom zvučnika, dakle Logitech fail. Za crknute izlaze ćemo morati da nađemo dobar servis u svakom slučaju... Edited December 3, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Ima kod mene u SM dva inzenjera koji kidaju sa elektronikom.Meni je crkao vufer od mog 5.1 sistema i odnesem kod njih i evo perfektno radi vec 3 godine. Ako hocete mogu vam nabaviti broj telefona,nije Mitrovica daleko od vas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted December 3, 2013 Author Report Share Posted December 3, 2013 (edited) sutni broj u inbox pa cu da ih pozovem :) @milanche fala na sugestijama :) zao mi ih :) mnogo su zurki prevalile :) a i mrzi me sad da se mucim i da trazim neke nove :) iskopacu vec nesto Edited December 3, 2013 by Dushan R. Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 !bump: nasao sam lika u kosovskoj u ns, lik popravlja sve zivo ako nekome bude zatrebao broj nek trazi u pm :) Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts